A UNA SETMANA D'ACTUAR A BCN

Lady Gaga, hospitalitzada, cancel·la la seva actuació a Rock in Rio

La cantant, que acaba de revelar que pateix fibromiàlgia, té previst fer doblet a Barcelona els dies 21 i 22 de setembre

FILE PHOTO -  Lady Gaga arrives on the red carpet for her film Gaga: Five Foot Two at the Toronto International Film Festival (TIFF), in Toronto, Ontario, Canada, September 8, 2017.    REUTERS/Mark Blinch/File Photo

FILE PHOTO - Lady Gaga arrives on the red carpet for her film Gaga: Five Foot Two at the Toronto International Film Festival (TIFF), in Toronto, Ontario, Canada, September 8, 2017. REUTERS/Mark Blinch/File Photo / Mark Blinch (REUTERS)

2
Es llegeix en minuts

La cantant nord-americana Lady Gaga ha cancel·lat l'actuació que tenia prevista per demà al festival Rock in Rio i serà substituïda pel grup Maroon 5, segons ha informat l'organització del festival.

"Brasil, estic trista perquè no estic prou bé per anar al Rock in Rio. Faria qualsevol cosa per vosaltres, però ara m'he de cuidar. Us demano que m'entengueu i prometo que tornaré i actuaré per a vosaltres aviat", ha escrit l'estrella del pop a Twitter.

Forts dolors

Per la seva part, l'organització del festival ha indicat que "degut a forts dolors Lady Gaga no pot actuar" i "ha lamentat" informar de la cancel·lació del seu concert al festival de música més gran d'Amèrica Llatina.

Justament, la cantant acaba de fer públic que té fibromiàlgia: "La malaltia que pateixo i de la qual parlo al meu documental és fibromiàlgia". Així ha anunciat Lady Gaga la malaltia que pateix, una patologia crònica que causa dolor muscular generalitzat, cansament, son, vòmits i problemes de memòria. Al seu compte de Twitter, la diva, de 31 anys, ha afegit: "M'agradaria ser d'ajuda per conscienciar [sobre la fibromiàlgia] i connectar amb la gent que la pateix".

Actuació de Maroon 5

El grup Maroon 5, que tenia previst actuar dissabte, substituirà Lady Gaga i farà dos concerts seguits, divendres i dissabte.

Els organitzadors han assegurat que "per respecte als fans de Lady Gaga, el Rock in Rio reemborsarà els que desisteixin d'anar a l'esdeveniment" aquest divendres.

Cartell

L'actuació de Lady Gaga havia de tancar la primera de les set nits del festival, en què actuen com a teloners la carismàtica cantant Ivete Sangalo, 'la reina de l'axé' (un gènere brasiler nascut en les festes del carnaval), el duo de pop anglès Pet Shop Boys i els australians 5 Seconds of Summer amb el seu popular pop punk.

Tant Lady Gaga com Ivete Sangalo tenen grans legions d'admiradors al Brasil que van ajudar a esgotar ràpidament les 100.000 entrades posades a la venda per a la primera jornada del Rock in Rio del 2017.

Notícies relacionades

La inauguració del festival, a més, posarà a prova tota l'estructura de la Ciutat del Rock, que els organitzadors van muntar aquesta vegada en 300.000 metres quadrats del Parc Olímpic de Rio de Janeiro i que han convertit en un verdader parc de diversions.

La del 2017 serà la dissetena edició del festival i la setena a Rio de Janeiro, on l'esdeveniment va néixer el 1985, abans de començar a alternar-se amb ciutats com Madrid (tres edicions), Lisboa (sis) i Las Vegas (una).