PER MOTIUS MÈDICS

Suspesos els concerts de Sabina a Barcelona i Granada

L'artista cancel·la el seu concert al Palau Sant Jordi tres hores abans de celebrar-lo per prescripció mèdica, a causa d'una gastroenteritis

zentauroepp39095911 barcelona  28 06 2017 concierto de presentacion de la gira  170913192718

zentauroepp39095911 barcelona 28 06 2017 concierto de presentacion de la gira 170913192718 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Només tres hores abans de l'inici del concert de Joaquín Sabina al Palau Sant Jordi, que havia de començar aquesta nit a les deu, la promotora The Project ha anunciat la suspensió del recital de l'artista per motius mèdics, igual que el de dissabte que ve a la plaça de toros de Granada en el marc de la gira 'Lo niego todo'.

"Lamentem comunicar que, per prescripció mèdica i a causa d'un quadro sever de gastroenteritis aguda, Joaquín Sabina es veu obligat a cancel·lar el concert previst aquesta nit al Palau Sant Jordi i el de dissabte que ve a la plaça de toros de Granada. Sentim les molèsties que aquest desafortunat episodi hagi pogut ocasionar. L'import de les entrades serà tornat automàticament", informa el compte oficial de la promotora a les xarxes socials.

Segons els punts de venda d'entrades 'on line', la gira de Sabina hauria de reprendre's el pròxim 20 de setembre a València.

Notícies relacionades

La gira 'Lo niego todo' tornava a Barcelona després d'haver passat ja pel Palau Sant Jordi el 28 de juny passat. Fa uns dies, en una entrevista amb aquest diari, des del lloc on estava passant uns dies de descans en un parèntesi de la gira, Sabina confessava que tot i agradar-li les gires més que no pas les gravacions d'estudi "quan són tan intenses com aquesta, amb tantes ciutats i països, acaba pesant al cap i al cos, en la resistència".

El músic també confessava que la seva por escènica i inseguretat sobre l'escenari han anat a més amb els anys. "Cada vegada notes més la responsabilitat. Jo abans de sortir a l'escenari sempre veig el lloc ple i penso 'estan bojos, ¿per què han vingut? ¡Si els decebré!'. Això és sempre, cada dia. I després és una gran sorpresa quan veig que soc capaç de comunicar-me amb ells i donar-los alguna cosa semblant al que esperen. Però sempre estic ple de dubtes", explicava al periodista musical Jordi Bianciotto.