Daniel Craig confirma que tornarà a interpretar James Bond

L'actor també ha assegurat que la seva cinquena encarnació del personatge serà l'última per a ell

Daniel Craig serà per última vegada l’agent 007. / ATLAS VÍDEO

1
Es llegeix en minuts

Daniel Craig ha confirmat avui al programa televisiu nord-americà 'The late show' que tornarà a interpretar l'agent James Bond en la que serà la cinta número 25 d'aquesta exitosa saga d'espionatge. "¿Tornaràs a ser James Bond?", li ha preguntat en l'entrevista el presentador Stephen Colbert, i Craig ha respost que sí.

L'intèrpret ha confirmat d'aquesta manera la informació de 'The New York Times', que al juliol va desvelar en exclusiva que Craig continuaria sent la cara de l'agent 007. No obstant, Craig ha assegurat avui que la pròxima cinta, que serà la cinquena pel·lícula en què encarnarà James Bond, serà la seva última participació en la saga.

L'actor britànic ha protagonitzat 'Casino Royale' (2006), 'Quantum of solace' (2008), 'Skyfall' (2012) i 'Spectre' (2015). Aquesta última pel·lícula va recaptar a tot el món 880 milions de dòlars en taquilla, segons el portal especialitzat 'Box Office Mojo'.

Possibles quinieles

Els rumors i desmentiments sobre el futur de Craig en aquesta sèrie de pel·lícules han sigut freqüents en els últims temps i han obert la porta a quinieles per a un possible successor, en què sonaven com a candidats els actors Tom Hiddleston, Idris Elba i Damian Lewis.

Notícies relacionades

EON Productions i Metro Goldwyn Mayer, les propietàries dels drets fílmics sobre les històries de l'agent 007, van desvelar al juliol per mitjà d'un comunicat de premsa que la nova pel·lícula sobre Bond s'estrenarà a Amèrica del Nord el 8 de novembre del 2019.

Les companyies van afirmar en aquesta nota que els detalls addicionals sobre distribució, repartiment i director de la pel·lícula s'anunciarien "en una data posterior".