NOVETAT MUSICAL

'England lost', el blues de Mick Jagger sobre el 'brexit'

El cantant dels Rolling Stones presenta dues noves cançons en solitari, els seus primers temes des del 2011

jgarcia33179135 mick jagger of the rolling stones sings during their  latin 170728203450

jgarcia33179135 mick jagger of the rolling stones sings during their latin 170728203450 / HENRY ROMERO

1
Es llegeix en minuts

Als 74 anys, Mick Jagger s'endinsa en el terreny minat de la política britànica amb una cançó de títol evocador, 'England lost (L'Anglaterra perduda)', al·lusiva a la seva preocupació i inseguretat pel 'brexit'. "He anat a buscar Anglaterra, no hi era / Crec que estic perdent la imaginació / Estic fart de parlar d'immigració / No hi pots entrar i no en pots sortir", canta Jagger a ritme de blues en el tema.

El vídeo musical de la cançó, en blanc i negre, mostra l'actor britànic Luke Evans intentant fugir de diverses persones que el persegueixen i li impedeixen escapar-se. Una nena li pregunta: "¿On creies que anaves?", com si no pogués sortir del  Regne Unit.

Notícies relacionades

Jagger va publicar igualment una segona cançó, 'Get a grip', que sembla que aborda els Estats Units de Donald Trump, amb lletres com "les informacions són falses", una picada d'ullet a la història sobre les "fake news" del president nord-americà.

El músic britànic no publicava una cançó en solitari des del 2011 i l'últim àlbum original dels Rolling Stones, 'A bigger bang', es va editar el 2005. Però el guitarrista del grup, Keith Richards, acaba de revelar que treballen en un nou disc que sortirà "molt aviat".