'Blade runner 2049': ja és aquí el segon tràiler

El nou avanç de l'esperada seqüela del clàssic de Ridley Scott veu la llum

Ryan Gosling, en un fotograma del nou tràiler de ’Blade runner 2049’. / Warner Bross

1
Es llegeix en minuts

Poc més de dos mesos després del primer, un nou tràiler oficial de 'Blade runner 2049', esperada seqüela del clàssic 'Blade runner' de Ridley Scott, surt a la llum. Si l'anterior se centrava en el personatge que encarnarà Ryan Gosling en la nova entrega, l'agent policial K, aquest aborda al ja icònic encarnat per Harrison Ford en el film del 1982: Rick Deckard.

"Una vegada vaig tenir la teva feina", li diu Deckard a K. "¿Què va passar?", pregunta aquest poc després. "Vaig amagar el meu rastre. Vaig encriptar els registres. ¡Ens estaven perseguint!", contesta Deckard, en el que es pot llegir com una insinuació de la seva possible identitat replicant.

En el tràiler també apareix, per primera vegada, el personatge que interpreta el forçut Dave Batista, evocador del Leon Kowalski de l'original.

Notícies relacionades

Per conèixer tots els misteris, caldrà esperar al 6 d'octubre, data d'estrena a Espanya del film dirigit per Denis Villeneuve, el canadenc responsable de 'Prisioneros', 'Sicario' i 'Arrival (La llegada)', entre altres.

A sota, el nou tràiler.