Johnny Depp es pregunta per l'assassinat de Trump

L'actor crea polèmica en el festival de música de Glastonbury

zentauroepp39015716 nvr001  pilton  reino unido    22 06 2017   el actor estadou170623093802

zentauroepp39015716 nvr001 pilton reino unido 22 06 2017 el actor estadou170623093802 / NIGEL RODDIS

1
Es llegeix en minuts

L'actor Johnny Depp ha generat polèmica amb uns comentaris dijous a la nit al festival de música de Glastonbury, a l'est d'Anglaterra, al preguntar-se per l'última vegada que un actor va assassinar un president dels EUA. Segons informen els mitjans britànics, Depp va preguntar a l'audiència al presentar el seu film 'The Libertine': "¿Podeu portar Trump aquí?, cosa que va provocar els crits dels assistents a aquesta cita anual a Somerset.

"No ho enteneu bé. ¿Quan va ser l'última vegada que un actor va assassinar un president?", va dir Depp, que va reconèixer que els seus comentaris podien causar controvèrsia. "Per cert, això sortirà a la premsa i serà horrible. Només es tracta d'una pregunta, no estic insinuant res", va afegir l'actor de 'Piratas del Caribe', que últimament ha tingut problemes econòmics.

Notícies relacionades

Segons els mitjans, els comentaris de Depp poden fer referència a l'assassinat del president nord-americà Abraham Lincoln, el 1865, per l'actor John Wilkes Booth.

ALTRES 'FRANCTIRADORS'

Depp no és el primer actor nord-americà que fa referència al possible assassinat del president Trump ja que la cantant Madonna va dir a Washington que pensava molt sobre fer esclatar la Casa Blanca i el raper Snoop Dogg va disparar amb una pistola de joguina contra un personatge de Trump en un vídeo de música. El president Trump va reaccionar als atacs del món de l'espectacle. A Madonna li va dir que era "una fastigosa"