CÒCTEL DE DROGUES

Carrie Fisher tenia cocaïna, heroïna i èxtasi al cos, segons l'autòpsia

L'informe considera l'apnea del son com a causa principal de la mort i les drogues com a factor contribuent

Carrie Fisher tenia cocaïna, heroïna i èxtasi al cos, segons l'autòpsia

TRACEY NEARMY (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Un informe de l'autòpsia fets a l'actriu Carrie Fisher, que va morir el 27 de desembre, revela la presència al seu organisme de cocaïna, heroïna, metadona, èxtasi i altres substàncies, segons informa 'Variety'. El forense considera l'apnea del son com a principal causa de la mort i el consum de fàrmacs com a factor contribuent.

Notícies relacionades

Fisher va morir el 27 de desembre, quatre dies després d'haver tingut una aturada cardíaca en el vol que la traslladava des de Londres a Los Angeles. Segons la informació de 'Variety', l'informe revela que l'assistent de Fisher, que l'acompanyava en el viatge, hauria explicat que l'actriu estava desperta al principi del vol, però que durant el trajecte va tenir diversos episodis d'apnea. Al final del viatge ja no la van poder despertar.

Fisher podria haver ingerit la cocaïna tres dies abans del vol. L'informe també assenyala un probable consum d'heroïna, que haurien potenciat els efectes de l'apnea. A més de les drogues il·legals, Fisher també estava prenent Prozac, Abilify i Lamictal amb prescripció, així com oxicodona sense recepta mèdica. L'informe apunta que Fisher tenia antecedents de trastorn bipolar i una llarga història d'ús de drogues.