Ariana Grande promet que tornarà a Manchester i oferirà un concert benèfic

Ariana Grande promet que tornarà a Manchester i oferirà un concert benèfic

MAST IRHAM (EFE)

2
Es llegeix en minuts

La cantant nord-americana Ariana Grande ha dirigit aquest divendres una carta als seus fans, en memòria de les 22 víctimes mortals de l'atemptat terrorista que va convertir en una massacre el seu concert a Manchester divendres passat. "El meu cor, les meves oracions i les meves condolences més profundes estan amb les víctimes de l'atac de Manchester i els seus éssers estimats", diu Grande, que anuncia que tornarà a la ciutat britànica per oferir un concert en benefici de les víctimes en una data que no precisa.

"Tornaré a la increïblement valenta ciutat de Manchester per passar un temps amb els meus fans i per celebrar un concert benèfic en honor seu i per recaptar diners a favor de les víctimes i de les seves famílies. Vull agrair als meus companys músics i amics ser part de la nostra expressió d'amor per Manchester. Aviat tindré més detalls per compartir amb vosaltres tan bon punt tot estigui confirmat", precisa.

Grande ha suspès durant dues setmanes la gira europea i la reprendrà el 7 de juny vinent a París, per recalar el 13 de juny a Barcelona. El 17 de juny acabarà la tanda europea de la gira a Torí, per iniciar la gira sud-americana, amb dates del 29 de juny al 19 de juliol, seguida d'una tercera gira per l'Àsia i Oceania del 12 d'agost al 21 de setembre.

LA CARTA

"No hi ha res que jo, o ningú, pugui fer per esborrar el dolor que patiu o fer que les coses siguin millors. No obstant, allargo la mà, el cor i qualsevol cosa que us pugui donar a vosaltres i als vostres, qualsevol ajuda vulgueu o desitgeu", prossegueix la cantant. "He estat pensant sense parar en els meus fans, i en tots vosaltres, durant l'última setmana. La forma com heu reaccionat a tot això ha sigut més inspiradora i m'ha fet sentir més orgullosa del que mai us podríeu imaginar", escriu, satisfeta per la "compassió, amabilitat, amor, força i unitat" que és "exactament el contrari de les atroces intencions que són necessàries per fer un acte tan malvat com el de dilluns".

Notícies relacionades

Aquesta és la reacció que la cantant espera davant la violència: "No ens rendirem mai ni actuarem sotmesos a la por. No deixarem mai que ens divideixin. No deixarem que l'odi venci. No vull passar la resta d'aquest any sense poder veure ni recolzar ni animar els meus fans, de la mateixa manera que ells segueixen animant-me a mi. La nostra resposta a aquesta violència ha de ser estar més junts, ajudar-nos, estimar-nos més, cantar més fort i viure d'una manera més amable i generosa del que ho hem fet fins ara". 

Grande deixa entendre la intenció de reiniciar aviat les actuacions. "La música és una cosa que tothom a la Terra pot compartir. La música està pensada per sanar-nos, per unir-nos, per fer-nos feliços. I és el que seguirà fent per nosaltres. Seguirem en honor a aquells que hem perdut, les seves persones estimades, els meus fans i tots els afectats per aquesta tragèdia".