música

Ariana Grande manté el seu concert a Barcelona del 13 de juny

L'artista ha suspès set actuacions de la seva gira, que reprendrà el 7 de juny a París, després de l'atemptat a Manchester

Ariana Grande reprendrà els concerts a París, Lió, Lisboa i Barcelona. / EFE

1
Es llegeix en minuts

La cantant nord-americana Ariana Grande manté el concert programat per al 13 de juny al Palau Sant Jordi de Barcelona, la seva única actuació Espanya dins de la seva gira 'Dangerous Woman'.

Grande va anunciar ahir a la nit la suspensió parcial del seu 'tour' fins al 5 de juny, cosa que ha afectat, entre altres, els dos concerts que anava a oferir aquesta setmana a Londres, després que un terrorista suïcida matés 22 persones i en ferís 64 a la sortida d'un dels seus espectacles dilluns a Manchester. En total, l'artista ha suspès set concerts de la seva gira. 

"Degut als tràgics esdeveniments a Manchester, el 'Dangerous Woman Tour' amb Ariana Grande s'ha suspès fins que puguem analitzar millor la situació i presentar els respectes necessaris a les víctimes", va indicar un portaveu de la cantant.

Notícies relacionades

Segons la web oficial de la cantant, la gira es reprendrà el dia 7 de juny a París, on actuarà al Palais Omnisport de Bercy, i abans del seu concert a Barcelona, el dia 9 actuarà a la ciutat francesa de Lió i el dia 11 a Lisboa.

Poc després de l'atemptat, que es va produir quan la multitud sortia del pavelló Manchester Arena, la cantant es va declarar "destrossada" i "sense paraules" en un missatge al seu compte de Twitter.