ADEU A UN IL·LUSTRE DEL GRUNGE

La policia investiga si Chris Cornell es va suïcidar

Un portaveu assegura que el cos del cantant va ser trobat al lavabo de l'hotel amb una cinta al voltant del coll

jgarcia33624588 barcelona  21 04 2016 suite festival  concierto de chris cor170518161319

jgarcia33624588 barcelona 21 04 2016 suite festival concierto de chris cor170518161319 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts

La policia de Detroit investiga la possibilitat que Chris Cornell, cantant de Soundgarden i Audioslave que va ser trobat mort dimecres a la nit als 52 anys, s'hagi suïcidat. Un portaveu policial ha confirmat que, encara que no podia revelar detalls sobre la investigació, els agents encarregats del cas "tenien elements per plantejar aquesta hipòtesi a causa dels elements trobats al lloc".

Cornell va morir dimecres a la nit a l'hotel MGM Grand Detroit, després d'haver actuat amb Soundgarden al teatre Fox de Detroit. Segons el portaveu policial, la dona del cantant, Vicky, va trucar a un amic de la família per demanar-li que anés a veure el músic. L'amic, de qui la policia no ha confirmat la identitat, es va veure obligat a forçar la porta de l'habitació i va trobar Cornell a terra al lavabo. Un altre portaveu de la policia local va assegurar que el músic va ser trobat amb una cinta al voltant del coll.

Notícies relacionades

L'oficina del forense del comtat de Wayne va confirmar que, després de l'autòpsia, brindarà una conferència de premsa amb més detalls sobre la investigació.

Les imatges de l'últim concert del grup icònic del grunge dels 90 han començat a aparèixer a Youtube, com per exemple la interpretació del seu clàssic 'Black hole sun'. I, també, un fragment de la que seria última cançó del 'setlist', 'Slaves and bulldozers'.