MESURES PROMOCIONALS

La Festa del Cine torna a rebaixar les entrades a 2,90 euros

L'oferta coincideix amb partits de la UEFA com el que enfronta l'Atlètic de Madrid amb el Reial Madrid

Els espectadors s'han d'acreditar a la pàgina web 'fiestadelcine.com' per aconseguir tiquets rebaixats

cmontanyes37192734 bella170507195440

cmontanyes37192734 bella170507195440

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

La XII edició de la Festa del Cine se celebra des d’avui  fins dimecres a les sales de tot Espanya, amb les entrades rebaixades a 2,90 euros. Els espectadors, excepte els més petits de 14 anys i els més grans de 60, s’han d’acreditar a la pàgina web fiestadelcine.com per aconseguir el passi que els permetrà disfrutar d’un preu reduït per entrada durant els tres dies que dura la promoció.

    Les entrades es podien adquirir des d’ahir per tres canals de venda diferents: la taquilla, els caixers de venda d’entrades situats als vestíbuls dels cines i les plataformes habituals de venda per internet. Entre les pel·lícules que estaran disponibles destaquen, entre altres títols, 'Un Italiano en Noruega', 'La bella y la bestia', 'Guardianes de la Galaxia. Vol.2', 'John Wick. Pacto de sangre', 'Power Rangers', 'Negación', 'Z- La ciudad perdida', 'Amar', 'Plan de Fuga', 'El jugador de ajedrez', 'Nieve Negra', 'El nadó en cap' i 'Fast and Furious 8'.

La passada edició de la Festa del Cine, celebrada l’octubre del 2016, va portar a les sales un total de 2,6 milions de persones (mig milió més que en l’edició de la tardor del 2015), mentre que el maig de l’any pasat es va arribar a 1,7 milions, nombre superior als 1,6 milions de maig del 2015.

COMPETIRÀ AMB EL FUTBOL

Aquesta nova edició de la convocatòria de preus reduïts en el cine competirà amb la celebració dels partits de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions de la UEFA, amb els partits que enfronten el Juventus amb el Mònaco demà dimarts i a l’Atlètic de Madrid amb el Reial Madrid dimecres.

Notícies relacionades

Un estudi portat a terme pel portal Cuponation assegura que aquesta iniciativa aglutina «el 4% dels espectadors de l’any» des de la pujada de l’IVA cultural. Segons aquesta anàlisi, que recull dades del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, d’ençà que es va celebrar per primera vegada, l’any 2009, el nombre d’espectadors que assisteixen aquests dies a les sales de cine ha augmentat fins arribar als 4,3 milions anuals.

La Festa del Cine està organitzada per la Confederació de Productors Audiovisuals Espanyols (Fapae), la Federació de Distribuïdors Cinematogràfics (Fedicine), la Federació de Cines d’Espanya (Fece) i l’Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (Icaa).