FESTIVAL

Mazoni i Sopa de Cabra, a Sons Solers

La cantant Judit Neddermann i el duo Arnal-Bagés completen el cartell de la cita estival del 14 de juliol a Sant Pere de Ribes

fsp7080

fsp7080 / FERRAN SENDRA

2
Es llegeix en minuts
Marta Cervera
Marta Cervera

Periodista

ver +

El festival Sons Solers comptarà aquest any amb Sopa de Cabra, Mazoni, Judit Neddermann i l’orgànic duo format per Maria Arnal i Marcel Bagés. Tots ells actuaran el pròxim 14 de juliol a Sant Pere de Ribes (Garraf), als jardins i a l’amfiteatre de la luxosa finca Mas Solers, l’antic Casino de Barcelona. Es tracta d’una cita diferent, que mima al detall els espectadors amb concerts sense cues, ni aglomeracions ni actuacions solapades, una cita on és possible degustar les propostes musicals d’una altra manera.

La barreja d’estils del cartell d’aquesta nova edició, la quarta, promet un interessant còctel musical. Arnal i Bagés presenten el seu esperat disc de debut, el delicat 45 cerebros y 1 corazón, un aplaudit treball que combina tradició i avantguarda i que ha comptat amb la col·laboració del nord-americà Grey Filastine. En un registre ben diferent, la versàtil Judit Neddermann, juntament amb la seva banda, barrejarà el repertori dels seus dos discos. Capaç d’oscil·lar entre el jazz, el pop i la world music, la cantant del Maresme demostrarà la seva capacitat per acostar-se a qualsevol estil.

Mazoni hi participarà amb el seu nou projecte musical a sota el braç, un disc en el qual desgrana acurades melodies acústiques a veu i guitarra. És probable que Neddermann, que ha participat en tres cançons de l’àlbum Carn, us i tot inclòs, s’uneixi al músic de la Bisbal en la presentació del seu vuitè treball, que inclou des de peces romàntiques com Em toques, em cures fins a himnes de reafirmació com Pedres.

Notícies relacionades

Els integrants de Sopa de Cabra, que van tornar a l’estudi el 2016 amb Cercles, prometen animar el personal amb el seu rock ple de hits nostrats com Si et quedes amb mi, L’Empordà i El boig de la ciutat i de noves cançons fruit d’una etapa més madura. Des del seu retorn a escena, la banda la integren els històrics Gerard Quintana, Josep Thió i Cuco Lisicic, juntament amb el guitarrista Peck Soler (al grup des del 1997), Ricard Sohn (exteclista de Very Pomelo) i un nou fitxatge, el multinstrumentista Valen Nieto (Raydibaum). Sopa de Cabra va celebrar els 30 anys de carrera amb una gira i un concert a The Grand, a Londres, el 2016.

Les entrades –gratuïtes per a menors de 12 anys– ja estan disponibles a la pàgina web del festival www.sonsolers.cat. Valen 25 euros anticipades i 35 a la taquilla.