ALERTA DE SALUT

Elton John cancel·la concerts als EUA per una "inusual infecció"

El músic, que ja es recupera a casa, va contraure una malaltia "estranya i potencialment mortal"

1
Es llegeix en minuts

L'artista britànic Elton John ha cancel·lat els seus pròxims concerts a Las Vegas (Nevada), on havia d'actuar durant l'abril i el maig, després de contraure una "dolorosa i inusual infecció bacteriana", han indicat aquest dimarts els seus publicistes en un comunicat.

El cantant, de 70 anys, s'ha vist obligat a suspendre els vuit concerts que havia de fer a 'la ciutat del pecat', entre el 25 d'abril i el 5 de maig, després de caure malalt durant la seva gira per Sud-amèrica.

"Durant el seu vol de tornada des de Santiago (Xile), es va posar molt malalt", diu el comunicat. "A l'arribar a Anglaterra, va ser atès pels seus metges i va ingressar en un hospital, on immediatament es va sotmetre a un tractament per eliminar la infecció. Després de passar dues nits a cures intensives i d'una estada a l'hospital, Elton va sortir del centre el dissabte 22 i ara mateix reposa a casa seva seguint els consells del metge", afegeix la nota.

Notícies relacionades

Els publicistes del músic han indicat que la infecció contreta pel britànic és "estranya i potencialment mortal". En qualsevol cas, s'espera que l'artista es recuperi del tot i torni als escenaris el 3 de juny a Twickenham (Anglaterra).

Les cancel·lacions també inclouen l'espectacle que tenia previst fer el 6 de maig a Bakersfield (Califòrnia). Per ara es desconeix si aquests concerts seran reprogramats en una data posterior.