ESTRENA EL 15 DE DESEMBRE

Disney llança el primer tràiler de 'Star Wars: Els últims Jedi'

L'anhelat avanç s'ha donat a conèixer en la trobada que els fans de la saga celebren a Orlando

La gala ha rendit homenatge a Carrie Fisher amb un vídeo commovedor

El primer tràiler de ’Star Wars: Els últims Jedi’. / LUCAS FILMS

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

'Star Wars: Els últims Jedi', la vuitena entrega de la famosa saga de ciència-ficció, era un dels plats forts de la 'Star Wars Celebration', la trobada per a fans de l'univers ideat per George Lucas que se celebra a Orlando (EUA), des del 13 al 16 d'abril. I no ha defraudat. Aquest divendres Disney ha donat a conèixer el primer tràiler de la pel·lícula, dirigida per Rian Johnson, que s'estrenarà el 15 de desembre.

Dos minuts i 12 segons que han fet vibrar els afortunats que han vist l'avanç en primícia. Un avanç que comença amb Rey (Daisy Ridley), la nova heroïna, familiaritzant-se amb la força i acaba amb la frase "És el moment que els Jedi s'acabin" sortint de la boca de Luke Skywalker. Enmig, escenes que deixen intuir que hi haurà espectaculars moments de duels aeris. I que deixen l'episodi completament obert a les diverses teories dels seus nombrosos seguidors. 

El film, l'Episodi VIII, dona continuïtat a l'Episodi VII, 'El despertar de la força', i també amb els actors Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn) i Óscar Isaac (Poe Dameron), a més de nous intèrprets, amb papers encara per anunciar, com Benicio del Toro, Laura Dern i Kelly Marie Tran.

HOMENATGE A CARRIE FISHER

Notícies relacionades

També inclou l'última participació de Carrie Fisher, l'actriu que va morir el mes de desembre passatCarrie Fisher, i interpretava la princesa Leia, i a la qual s'ha rendit un sentit homenatge durant la trobada. Moment en què la presidenta de Lucasfilm, Kathleen Kennedy, ha confirmat que l'actriu no apareixerà a l''Episodi IX' de 'Star Wars', que s'estrenarà als cines el 2019.

Ja fa quatre mesos que Carrie Fisher va morir a causa d'un infart. Una pèrdua que els fans de 'Star Wars' van trigar a pair i que va fer que la galàxia es quedés més buida i fosca. Amb motiu de la 'Star Wars Celebration', l'actriu ha tingut un merescut i emotiu comiat.