23 D'ABRIL

Un cartell inspirat en una obra d'Eduardo Mendoza celebra el Dia del Llibre

El Premio Nacional de Ilustración Javier Sáez Castán es basa en 'Sin noticias de Gurb', novel·la del premi Cervantes 2016, per a la il·lustració oficial del Ministeri de Cultura

cartel da del libro 2017

cartel da del libro 2017

1
Es llegeix en minuts

El Ministeri d'Educació, Cultura i Esports ha difós el cartell oficial que commemora el Dia Mundial del Llibre i del Dret d'Autor que se celebra cada 23 d'abril. El cartell està basat en la novel·la 'Sin noticias de Gurb', d'Eduardo Mendoza, guardonat amb el premi Cervantes 2016, i ha sigut elaborat per Javier Sáez Castán, Premio Nacional de Ilustración 2016.

Notícies relacionades

El Dia Mundial del Llibre i del Dret d'Autor va ser promulgat per la Unesco el 1995, a iniciativa d'Espanya. El 23 d'abril del 1616 és la data de la mort de Miguel de Cervantes i de William Shakespeare, i a Catalunya el dia de Sant Jordi, del llibre i la rosa.

El Ministeri s'unirà a la festa del llibre amb una sèrie d'actes, com l'entrega dijous de la setmana que ve, 20 d'abril, del premi de literatura en llengua castellana Miguel de Cervantes. Aquest premi és el màxim reconeixement per a escriptors espanyols i hispanoamericans en què la seva obra hagi contribuït a enriquir el patrimoni literari en llengua espanyola.