ESTRENA EL 27 D'OCTUBRE

Thor i Hulk, gladiadors en l'espectacular primer tràiler de 'Ragnarok'

El déu del Tro i el superheroi verd s'enfronten en la tercera entrega de l'heroi nòrdic

zentauroepp24242225 file   this publicity file photo released by walt disney stu170410175033

zentauroepp24242225 file this publicity file photo released by walt disney stu170410175033 / JAY MAIDMENT

1
Es llegeix en minuts

Dos gladiadors s'enfronten en un circ romà futurista. Però no són dos gladiadors qualssevol sinó dos antics companys a 'Los VengadoresThor', al qual li han tallat la melena, i l'increïble Hulk. Són les reveladores imatges del primer tràiler oficial que Marvel ha publicat de la nova i tercera entrega del déu del Tro: 'Thor: Ragnarok'. La pel·lícula té previst estrenar-se el 27 d'octubre vinent

Notícies relacionades

A 'Los Vengadores. La era de Ultrón','Los Vengadores. La era de Ultrón' Thor tornava al seu Asgard natal i Hulk desapareixia en avió. Quan Thor, encarnat novament per l'actor Chris Hemsworth, torna a Asgard ha d'aturar el Ragnarok, que significa la destrucció del planeta i del seu poble davant l'amenaça de la implacable Hela. Però és fet presoner i llançat a l'arena, on al veure sortir com a adversari un vell col·lega la seva alegria desapareix davant la reacció furiosa del superheroi verd.

Dirigida per Taika Waititi, també formen part de l'estel·lar repartiment de 'Thor: Ragnarok' Tom Hiddlestone, Cate Blanchett, Idris Elba, Benedict Cumberbatch (com a Doctor Extraño), Antony Hopkins i Mark Ruffalo, entre altres.