FILM DE CULTE

Aquest dilluns va néixer Leon Kowalski, replicant de 'Blade Runner'

El personatge, encarnat per l'actor Brion James, va ser creat el 10 d'abril del 2017 en el clàssic de Ridley Scott

1
Es llegeix en minuts

Si aquest dilluns és 10 d'abril del 2017, avui és el dia en què va ser creat el replicant Leon Kowalski, un dels Nexus 6 del clàssic de culte de la ciència-ficció de 1982 'Blade Runner', dirigit per Ridley Scott i que transcorria en un futurista Los Angeles del 2019. 

La fitxa de Kowalski, que és el primer replicant que l'espectador coneix a la pel·lícula, quedava immortalitzada en l'escena de l'interrogatori per descobrir si realment era un replicant o bé era un ésser humà. Kowalski doncs, al qual donava vida l'actor Brion James, a la pel·lícula té dos anys de vida.

Notícies relacionades

A 'Blade Runner', basada en la novel·la de Philip K. Dick 'Els androides somien xais elèctrics?', era Harrison Ford qui exercia el paper protagonista, com el policia Rick Deckard, encarregat de descobrir els replicants que es volen escapar de la seva data de caducitat, entre ells, a més de Kowalski, el llegendari Roy Batty, que va interpretar Rutger Hauer, que havia sigut creat el 6 de gener del 2016Roy Batty.   

Els fans del llegendari film estan ara comptant els dies per a l'estrena de 'Blade Runner 2049', a l'octubre, novament amb Harrison Ford i amb la novetat de Ryan Rosling.