AVANÇ

Ja és aquí el primer tràiler de 'Liga de la Justicia' (sense Superman)

L'esperada nova pel·lícula de Zack Snyder sobre l'univers cinematogràfic de DC Comics arribarà als cines el 18 de novembre

liga-justicia

liga-justicia

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Divendres, Warner Bros. va presentar el pòster definitiu de 'Liga de la Justicia', la nova película de l'univers cinematogràfic de DC Comics, en què apareixien La Mujer Maravilla (Gal Gadot), Batman (Ben Affleck),Aquaman (Jason Momoa), Flash (Ezra Miller) i Cíborg (Ray Fisher). Hi faltava, com era de preveure, un dels grans, Superman (Henry Cavill), donat el tràgic desenllaç de 'Batman v Superman: El amanecer de la justicia' en què el Hombre de Acero acabava, aparentment, mort i enterrat. Per descomptat, l'absència de Superman també es fa notar en l'espectacular tràiler de 'Liga de la Justicia' donat a conèixer aquest dissabte.

El film, dirigit per Zack Snyder, arribará als cines el 17 de novembre. En el tràiler, l'equip de superherois es barallen junts al ritme d'una versió del popular 'Come together' dels Beatles. Imatges d'impacte i algunes gotes de comèdia -una cosa que es va trobar molt a faltar en les tan vilipendiades dues pel·lícules prèvies de l'univers DC dirigides per Snyder- condimenten la peça, de dos minuts i mig de durada.

Notícies relacionades

Ningú dubta, per descomptat, que l'absència de Superman tant en el pòster com al tràiler acabat d'estrenar és un reclam per crear expectatives entre la gran legió de fans, ja que tothom sap que Henry Cavill actua a la pel·lícula. Tot sembla indicar que el Hombre de Acero no aparèixerá vestit de vermell, sinó de negre, en la seva resurrecció després d'haver mort a mans de Doomsday, si ens atenim als esdeveniments que es relaten en el còmic 'La muerte de Superman'. El mateix Cavill va aixecar la llebre fa uns quants mesos a través del seu compte d'Instagram, publicant un detall del vestit fosc que podria vestir a 'Liga de la Justicia'. 

Aquesta entrega dedicada a la Liga de la Justicia arribará, com dèiem, el 18 de novembre. Després s'estrenarán la cinta en solitari de 'The Flash', el 16 de març del 2018, la d''Aquaman', el 27 de juliol del 2018, i l'última part de la 'Liga de la Justícia', el 14 de juny del 2019.