ADEU A UNA LLEGENDA DEL ROCK

Reaccions a la mort de Chuck Berry: de Springsteen a Jagger

El món de la música i de l'espectacle rendeix homenatge al rocker desaparegut

Chuck Berry / europa press

4
Es llegeix en minuts

De Bruce Springsteen Mick Jagger, passant per Ringo StarrBrian WilsonLenny KravitzRod Stewart… El món de la música ha destacat la contribució del desaparegut Chuck BerryChuck Berry al rock. Personalitats que no pertanyen al món de la música, com Arnold Schwarzenegger Stephen King, també han mostrat la seva consternació per la desaparició de l'autor de 'Johny B. Goode'.

BRUCE SPRINGSTEEN

“Chuck Berry ha sigut el més gran dels rockers, dels guitarristes, i el compositor de rock més gran que hi ha hagut. És una pèrdua immensa, la pèrdua d'un gegant, per sempre”.

BRIAN WILSON (Beach Boys)

“Estic trist per la notícia de la mort de Chuck Berry, va ser una gran inspiració! Tots els que estimen el rock and roll et trobaran a faltar. Amor i compassió”.

RINGO STARR (The Beatles)

“Descansa en pau. I pau i amor. Chuck Berry, el Sr. rock and roll”.

LENNY KRAVITZ

"Glòria, glòria per a tu, Chuck Berry!!! Cap de nosaltres estaria aquí sense tu. Continua així, germà!".

ROD STEWART

"Tot va començar amb Chuck Berry. Ell ens va inspirar a tots. El primer disc que vaig comprar era el seu ‘Live at the Tivoli’ i mai més he sigut el mateix".

THE ROLLING STONES

"Els Rolling Stones estem molt tristos al conèixer la mort de Chuck Berry. Va ser un verdader pioner del rock, una influència increïble. Chuck Berry no va ser només un brillant guitarrista brillant, un cantant brillant, també va ser brillant a l'escenari i, sobretot, era un verdader mestre com a compositor. Les cançons de Chuck Berry seran eternes".

MICK JAGGER

"Em sento molt trist després de conèixer la notícia de la mort de Chuck Berry. Li vull donar les gràcies per tota la música inspiradora que ens ha donat. Va il·luminar la nostra adolescència i va donar vida als nostres somnis de ser músics i intèrprets. Les seves lletres brillaven per sobre de tots i van il·luminar amb una llum especial el somni americà. Chuck, vas ser increïble i la teva música està gravada en nosaltres per sempre”.

RONNIE WOOD

"Realment trist, amb la mort de Chuck Berry acaba una era. Va ser un dels millors i la meva inspiració, un verdader personatge".

KEITH RICHARDS

"Una de les meves grans llums s'ha apagat".

ARNOLD SCHWARZENEGGER

Notícies relacionades

"Quan jo tenia 10 anys i cada nit somiava amb anar a Amèrica, Chuck Berry interpretava la banda sonora. Ell va sacsejar el món del rock. Descansa en pau".

STEPHEN KING

"Chuck Berry ha mort. Em trenca el cor, però 90 anys no està tan malament per al rock & roll! Johnny B. Goode per sempre”.