GRAVACIÓ

Sean Lennon publica una cançó que va escriure amb Carrie Fisher

El músic homenatja la seva amiga, la difunta actriu i protagonista de 'Star wars'

zentauroepp36715350 onbarcelona carrie fisher161230132336

zentauroepp36715350 onbarcelona carrie fisher161230132336

1
Es llegeix en minuts

En el que s'ha de llegir com tot un homenatge a la desapareguda protagonista de 'Star wars''Star wars'Sean Lennon, fill del 'beatle', ha gravat i a publicat a la plataforma SoundCloud una cançó que va escriure amb Carrie Fisher fa anys. Es tracta de 'Bird song'. Lennon i l'actriu van cultivar una bona amistat, fins al punt que ell la considerava una de les seves millors amigues, tal com va escriure a Instagram després de saber-se que havia mort.   

Notícies relacionades

“Carrie i jo solíem estar fins a l'alba xerrant i pontificant sobre la vida. Van ser els meus millors moments”, ha assenyalat el músic, sobre la seva relació. El tema de la cançó parla de “llevar-se massa tard i escoltar els ocells cantar” i Sean Lennon ha apuntat que es tracta d'una maqueta sense mesclar. "Quan va morir vaig sentir que l'havia de gravar (...). Crec que les lletres que va escriure amb mi són meravelloses", afegeix. En el tema es poden sentir cors de la cantant Willow Smith (filla de Will Smith). 

Carrie Fisher va morir el 27 de desembre passat, pocs dies després d'haver tingut un atac de cor. Un dia després, també moria la seva mare, la també actriu Debbie ReynoldsDebbie Reynolds, a causa d'un vessament cerebral.