ANUNCI DE DC I WARNER

Matt Reeves dirigirà Ben Affleck a 'The Batman'

L'actor ha renunciat a ser el director de la pel·lícula, com inicialment estava previst

batman-v-superman-dawn-of-justice-ben-affleck

batman-v-superman-dawn-of-justice-ben-affleck

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / ELS ÁNGELES

Matt Reeves serà finalment el director de la pel·lícula sobre Batman que protagonitzarà Ben Affleck, ha informat el mitjà especialitzat The Hollywood Reporter. La confirmació de Reeves com el cineasta del projecte, que du per títol 'The Batman', arriba després d'unes quantes setmanes d'incertesa i després que Affleck renunciés a ser el director de la cinta com inicialment estava previst.

"He estimat la història de Batman des que era petit", va dir Reeves, que va assenyalar que aquest superheroi és un personatge "icònic" i "captivador". "Em sento increïblement honrat i emocionat de treballar amb Warner Bros. per portar a la gran pantalla aquesta nova mirada èpica i emotiva sobre el Croat de la Capa", va afegir.

La filmografia de Reeves inclou treballs com 'Monstruoso' (2008), 'Déjame entrar' (2010), 'El amanecer del planeta de los simios' (2014) i 'La guerra del planeta de los simios', que s'estrenarà el juliol vinent.

Matt Reeves, en la campanya de promoció d''El amanecer del planeta de los simios'.

"Estem entusiasmats de tenir Matt Reeves agafant el timó de Batman, la joia de la corina del nostre projecte de DC Comics", va dir el president i director de contingut de Warner Bros., Tobby Emmerich.

Aquest nou llargmetratge centrat en Batman s'emmarca dins de l'ambiciosa adaptació de l'univers de DC Comics al cine que planeja Warner Bros. En principi, Ben Affleck havia de dirigir i protagonitzar 'The Batman, però finalment l'artista va decidir centrar els seus esforços en la interpretació.

"Hi ha certs personatges que ocupen un lloc especial en els cors de milions de persones", va dir Affleck al gener al comunicar la seva decisió. "Interpretar aquests personatges exigeix concentració, passió i la millor actuació que pugui donar. Ha quedat clar que no puc fer els dos treballs al nivell que requereixen", va afegir.

A més, Affleck va aclarir que continua "summament compromès" amb el projecte, el guió del qual va escriure juntament amb Geoff Johns, i va dir que estava desitjós de presentar el llargmetratge als seguidors de Batman a tot el món.

Notícies relacionades

L'actor va donar vida per primera vegada a Batman en el film 'Batman v Superman: el amanecer de la justicia' (2016), una superproducció que va recaptar 873 milions de dòlars, segons el portal especialitzat Box Office Mojo, però que va tenir una discreta acollida entre la crítica.

Affleck es tornarà a posar la màscara a 'La Liga de la Justicia', el film que s'estrenarà al novembre i en què Batman s'unirà a Superman (Henry Cavill), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Flash (Ezra Miller) i Cíborg (Ray Fisher).