DIVERTIDA GRAVACIÓ

Ringo Starr i McCartney tornen a gravar junts

L'exbateria dels Beatles compta amb el seu antic col·lega i amb altres músics en el seu pròxim disc

c5eyif2vcaabxv9

c5eyif2vcaabxv9

1
Es llegeix en minuts

Amb molt bona sintonia s'han retrobat aquest cap de setmana els ex-Beatles Paul McCartney i Ringo Starr. Per primera vegada en set anys, el cantant i l'exbateria de la mítica banda de Liverpool han tornat a col·laborar junts en la gravació del nou disc que prepara el segon i ho ha anunciat als seus seguidors amb un simpàtic tuit amb una foto de tots dos al seu compte oficial, on deia: "Gràcies per venir i per tocar col·lega. Gran baix. T'estimo. Pau i amor", seguit de diverses emoticones.   

Ringo Starr i McCartney van col·laborar junts el 2010, en els temes 'Peace dream' i 'Walk with you', de l'àlbum 'Y not'.  

Notícies relacionades

No ha sigut l'únic tuit que Ringo Starr ha dedicat als que l'estan acompanyant al seu estudi durant la gravació. En un altre, apareixien els dos ex-Beatles amb Joe Walsh, exmembre del grup The Eagles, fent amb els dits el senyal de victòria. 

Ringo Starr també ha penjat el seu agraïment al teclista nord-americà Benmont Tench, fundador de Tom Petty and the Heartbreakers, la cantant Amy Keys i els músics Richard Page i Timothy B. Schmith

Temes:

Beatles Música