Un nen de 15 anys se salta les classes i Bruce Springsteen el convida a tocar amb ell

Un noi australià aconsegueix cantar i tocar amb el Boss en dues ocasions diferents

Amb només 15 anys, l’australià Nathan Testa ha viscut l’experiència dues vegades. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Ja és gairebé una tradició que Bruce Springsteen faci pujar els seus seguidors a l'escenari, de fet ja en el vídeo de 'Dancing in the Dark' es jugava a la idea de pujar una admiradora a l'escenari, encara que l'escena, és clar, no tingués res d'improvisada ja que la noia en qüestió era l'actriu Courteney Cox, que més tard es faria famosa pel seu paper de Monica a 'Friends'. Així, si fa uns mesos va ser una nena de quatre anys la que va pujar a ballar amb el cantant, aquesta vegada, dijous passat, l'afortunat ha sigut un noi de 15 anys, l'australià Nathan Testa, durant un concert a Brisbane.

Notícies relacionades

Nathan va cridar l'atenció del cantant amb una pancarta en què deia “M'he saltat les classes i em sento fatal. ¿Puc tocar 'Growing Up' amb tu”. El músic, a qui no li va importar premiar aquesta falta, va preguntar a l'adolescent si se sabia els acords i el va convidar a tocar amb ell. La cosa va funcionar bé i el cantant va acabar fent-li els cors al noi, que es va anar entusiasmant a dalt de l'escenari. En un moment donat i enmig de la interpretació, el músic de Philadelfia va explicar una anècdota personal al noi: li va dir que la seva primera guitarra la va tenir exactament als 15 anys. “Em vaig adonar que no importa si toques bé o no sinó l'actitud que demostris. Així que em vaig plantar davant el mirall i vaig provar unes quantes postures”. El públic va respondre a aquestes confessions enfervorit.

Nathan s'ha convertit gairebé en un professional de pujar a l'escenari amb el Boss, ja que aquesta no és la primera vegada que ho fa. El 2013 i també a Brisbane va aconseguir cantar amb ell 'Waitin’on a Sunny Day'. Aleshores Nathan tenia 11 anys.