POLÈMICA EN LA GALA DELS GRAMMY

Carlos Santana l'arma a l'afirmar que Beyoncé "no és una cantant"

Davant la reacció aïrada dels fans, el guitarrista assegura que les seves paraules "es van treure de context"

zentauroepp34796395 calella de palafrugell  23 07 2016 concierto de santana en e170215113447

zentauroepp34796395 calella de palafrugell 23 07 2016 concierto de santana en e170215113447 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts

El guitarrista Carlos Santana s'ha convertit en l'enemic públic número u dels fans de Beyoncé després d'assegurar que l'artista texana "no és una cantant". Un comentari que Santana va fer després de la gala d'entrega dels premis Grammy i que, segons el guitarrista, ha sigut "tret de context".

En unes declaracions difoses per Associated Press, Santana va assenyalar que la britànica Adele es va imposar a Beyoncé en la lluita pel Grammy al millor disc de l'any perquè "ella [Adele] pot cantar". I va afegir: "Amb tot el respecte a la nostra germana Beyoncé, Beyoncé és molt bella de contemplar i la seva és més una música de models, música per lluir un vestit. Ella no és una cantant cantant".

ACLARIMENT A FACEBOOK

L'aïrada reacció dels fans de Beyoncé, que ràpidament van inundar les xarxes socials amb comentaris en defensa de l'autora de 'Lemonade' i insults dirigits al guitarrista de Jalisco, va obligar a Santana a publicar un text al seu compte de Facebook en què assegura que les seves paraules es van treure de context.

Notícies relacionades

"Vull aclarir un comentari que se m'atribueix quan estava fent una entrevista de cara als pròxims concerts a Austràlia i Nova Zelanda. La meva intenció era felicitar Adele per la seva fantàstica nit als Grammy. El meu comentari sobre Beyoncé va ser desgraciadament tret de context. Sento el màxim respecte per ella com a artista i com a persona. Mereix tot el suport que ha rebut. Desitjo el millor per a Beyoncé i la seva família".