LLANÇAMENT

Escolta aquí el nou 'single' de Katy Perry

'Chained to the rhythm' és el primer avançament oficial del que serà el seu esperat quart disc d'estudi

jgarcia28583390 dissabte   tr3sc katy perry170206184755

jgarcia28583390 dissabte tr3sc katy perry170206184755

1
Es llegeix en minuts

Katy Perry ha llançat aquest divendres per sorpresa a les plataformes digitals un nou tema, 'Chained to the rhythm', que la seva discogràfica ratifica com el primer avançament oficial del que serà el seu esperat quart disc d'estudi.

El desembarcament de la cançó es produeix després d'una setmana de misterioses imatges a les xarxes socials de boles de discoteca encadenades als llocs més inesperats i dispars i pocs dies abans de la seva actuació en la 59a edició dels premis Grammy, que tindrà lloc aquest diumenge.

Notícies relacionades

"Turn it up, it's your favourite song, Dance, dance, dance to the distortion" o, el que és el mateix, 'Apuja el volum, és la teva cançó preferida, balla, balla, balla fins a la distorsió', canta Perry en aquest tema de reminiscències clarament discos i referències, en les lletres, a una possible lectura política.

S'ha de recordar que el llançament del nou àlbum, del qual de moment es desconeix el títol, es va postergar després de la victòria presidencial de Donald Trump als EUA, un revés per a aquesta artista nord-americana que va recolzar explícitament Hillary Clinton durant la campanya i que va decidir retocar el contingut del disc per fer-lo més adaquat als temps.