GIRA 'WONDERFUL CRAZY NIGHT'

Elton John actuarà a Barcelona el 3 de desembre

El cantant tornarà al Palau Sant Jordi en un recital que inclourà tots els grans èxits de la seva carrera

elton-john

elton-john / PAUL BERGEN (AFP)

1
Es llegeix en minuts

El cantant Elton John actuarà el diumenge 3 de desembre al Palau Sant Jordi de Barcelona, ha informat la promotora Live Nation en un comunicat. L'artista tornarà a la capital catalana acompanyat de la seva banda com a part de la seva gira internacional 'Wonderful crazy night', després de visitar Barcelona per última vegada l'any 2014.

Notícies relacionades

L'espectacle inclourà tots els seus grans èxits en un recorregut a través de la seva carrera musical de cinc dècades, incloent-hi una selecció de cançons del seu àlbum d'estudi número 33, 'Wonderful crazy night', juntament amb els seus quatre àlbums en directe, cinc bandes sonores i més d'una dotzena de recopilatoris.

La banda d'Elton John es compon de Nigel Olsson a la bateria, de la banda original d'Elton de tres components, així com del director musical Davey Johnstone -que va gravar primer amb Elton el 1971 i es va unir a la banda un any després- a la guitarra; Mat Bissonette al baix; John Mahon a la percussió, i Kim Bullard als teclats. John ha fet més de 4.000 actuacions al llarg de la seva carrera en més de 80 països des que va fer el seu primer 'tour', el 1970.