Anar al contingut

Cinc funambulistes de la famosa família Wallenda cauen al buit després de fer una piràmide humana

Quatre dels integrants de la setena generació de la famosa 'troupe' de funambulistes estan greus, però no es tem per la vida de cap d'ells

FRANCE PRESSE / SARASOTA

TELEVISION DISCOVERY MAX emite el domingo la hazana de Nik Wallenda sobre el Gran Canon NI K WALENDA HACE HISTORIA AL CRUZAR EL GRAN CANON SOBRE UN CABLE DE ACERO Nik Wallenda nears the completion of his 1 400-feet walk across the Grand Canyon for Discovery Channel s Skywire Live With Nik Wallenda on Sunday June 23 2013 / SKYWIRE LIVE WITH NIK WALLENDA (Tiffany Brown / AP Images for Di)

Skywire Live with Nik Wallenda
LIFE ON A WIRE
Nik Wallenda

/

Vuit funambulistes de la famosa família circense Wallenda van resultar ferits aquest dimecres a Florida quan practicaven una piràmide humana sobre una corda fluixa situada a nou metres d'altura amb l'equilibrista Nik Wallenda. Cinc d'ells van resultar ferits i van haver de ser traslladats a un hospital local.

Wallenda, un cèlebre funàmbul nord-americà que entre altres acrobàcies ha caminat sobre una corda sobre el Gran Canyó i les cascades del Niàgara, no és un dels ferits, han informat autoritats de Sarasota, al centre de Florida.

La piràmide humana havia de ser el gran acte final d'un espectacle del Circ Sarasota que s'estrena aquest divendres en aquesta ciutat.

"Els vuit membres de l'acte van caure i van resultar ferits", va dir el cap de bombers del comtat de Sarasota, Michael Regnier, en conferència de premsa. Dels cinc ferits, "quatre estan en alerta traumatològica, és a dir que tenen ferides substancials".

"Nik Wallenda no està entre els ferits; era part de l'acte", va afegir.

Les autoritats no van revelar les identitats dels ferits, però el diari local 'Tampa Bay Times' va informar que alguns membres dels Wallenda -una família d'acròbates- figuren entre ells.

El circ va dir que no hi va haver cap problema en la corda, sinó que els acròbates van perdre l'equilibri.

"Ahir ho van fer impecablement", va comentar en conferència de premsa. "Desafortunadament, els accidents passen".

Així mateix, va afegir que "la gent del circ resisteix i el xou ha de continuar".

La premsa local va informar citant autoritats hospitalàries que cap dels ferits corre perill de mort.

Wallenda, de 38 anys, és la setena generació d'una família d'artistes de circ, els 'Flying Wallendas'. El 2014 va travessar sobre un filferro d'acer un recorregut entre dos gratacels de Chicago a més de 180 metres d'altura. L'any anterior va caminar al llarg d'una gorja a l'est del Gran Canyó, a 460 metres d'altura i sense arnès ni xarxa de protecció. El seu besavi, Karl Wallenda, va morir el 1978 al caure d'una corda fluixa a Puerto Rico.

0 Comentaris
cargando