PREMIS ANTESALA DELS OSCARS

L'emotiu discurs de Ryan Gosling al recollir el Globus d'Or per 'La La Land'

L'actor agraeix a la seva dona, Eva Mendes, la seva dedicació a la família

L'emotiu discurs de Ryan Gosling al recollir el Globus d'Or per 'La La Land'

HFPA / HANDOUT (EFE)

1
Es llegeix en minuts

La gala dels Globus d'Or, en què el musical 'La La Land' ha arrasat, ha estat marcada pels discursos reivindicatius i emotius dels premiats. Si Meryl Streep hi ha posat la nota política carregant contra l'estil de Donald Trump, Ryan Gosling, millor actor per 'La La Land', ha protagonitzat el moment romàntic de la nit.

Notícies relacionades

En el seu discurs després de recollir l'estatueta, Gosling ha dedicat el premi a la seva dona, la també actriu Eva Mendes. Li ha agraït que la seva dedicació a la família li hagi permès a ell acceptar el paper de 'La La Land' i dedicar-se del tot al rodatge de la pel·lícula. "Sense ella, segurament seria un altre el que avui estaria aquí recollint el premi".

"Mentre jo estava cantant i ballant i tocant el piano, tenint una de les millors experiències de la meva vida en el cine, la meva noia educava la nostra filla, embarassada del segon i intentant ajudar el seu germà malalt de càncer. Si ella no hagués assumit tot això per permetre'm viure aquesta experiència, segurament seria un altre el que avui estaria aquí a dalt", ha afirmat l'actor. "Així que, carinyo, gràcies".