Publicat un videoclip de David Bowie el dia que hauria complert 70 anys, 'No plan'

Publicat el videoclip ’No plan’ de David Bowie el dia que hauria complert 70 anys. / YOUTUBE / DAVIDBOWIEVEVO

1
Es llegeix en minuts

David Bowie hauria complert avui, 8 de gener, 70 anys. Ara fa gairebé un any, el 10 de gener, un dels músics més influents de la música anglosaxona va morir a Nova York per culpa d'un càncer. Per celebrar d'alguna manera el que podria haver sigut el seu aniversari, s'ha difós un videoclip de la cançó 'No plan' dirigit per Tom Hingston.

En el videoclip, de textura grisa, amb aire entre misteriós i nostàlgic, s'hi veu un conjunt de televisors antics en un aparador pels quals es projecten els versos de la cançó entre una fina pluja que va mullant vianants semipetrificats.

DOCUMENTAL DE LA BBC

'No plan' és una de les tres últimes cançons que va gravar David Bowie, amb 'Killing a little time' i "When I met you". Totes tres formaven part de l'àlbum del repartiment de 'Lazarus', el musical d'Off-Broadway sobre el mateix Bowie.

Notícies relacionades

Ara aquestes tres cançons, coproduïdes per Tony Visconti i amb els mateixos músics que van treballar a 'Blackstar', han sigut agrupades amb 'Lazarus' en un nou EP titulat directament 'No Plan'. 'Blackstar' va ser el seu vint-i-cinquè i últim àlbum d'estudi.

El videoclip també apareix després que la BBC documentés en un espai emès aquest dissabte passat els últims mesos amb vida de Bowie. El documental es titulava 'The last five years'. Es pot veure aquí.

Temes:

David Bowie