ESTRENA ANHELADA PER AL 2017

Ja és aquí el tràiler de 'Blade runner 2049'

El curt, amb Harrison Ford i Ryan Gosling, és ple de referències al film de culte de Ridley Scott

L’estrena de ’Blade runner 2049’ està prevista el 6 d’octubre del 2017.  / periodico

1
Es llegeix en minuts

Ja és aquí el primer avanç de 'Blade runner 2049', la segona part de la història futurista de culte que Ridley Scott va dirigir el 1982 i que es basava en part en l'obra Philip K. Dick 'Els androides somien xais elèctrics?'. Encara queda molt perquè s'estreni el film que aquesta vegada dirigeix Denis Villeneuve, i que sens dubte és una de les cintes més esperades del 2017 -està previst que ho faci el 6 d'octubre de l'any que ve-, però per anar fent boca no estan malament aquests gairebé dos minuts que dura el tràiler: segur que farà les delícies dels amants de la cultura replicant i d'un dels paradigmes del gènere de ciència-ficció.

El curt és un homenatge a aquells paisatges del novembre del 2019 per on passejava la seva gavardina mullada Harrison Ford: la ciutat de nit, els cartells lluminosos, els vehicles voladors, els vapors del clavegueram i la pluja, sempre la pluja ("He vist coses que vosaltres no creuríeu: atacar naus en flames més enllà d'Orió... He vist rajos C brillar en la foscor a prop de la porta de Tannhäuser... Tots aquests moments es perdran... en el temps, com llàgrimes... en la pluja... És hora, de morir", que deia el replicant Roy Batty (Rutger Hauer) en aquella mítica escena.

La geografia de tantes i tantes pel·lícules que van venir després.

LA HISTÒRIA CONTINUA

Trenta anys després d'aquell món apocalíptic i d'aquella escapada final i inquietant a les muntanyes, el 'blade runner' abatut de la LAPD -Los Angeles Police Department- és un altre, l'agent K (Ryan Gosling). Ell és qui descobreix un secret enterrat des de fa molt de temps que té el potencial d'enfonsar el que queda de la societat en el caos.

El descobriment de K el porta a buscar Rick Deckard (Harrison Ford), un 'blade runner' de LAPD anterior que ha estat desaparegut durant 30 anys.

EL REPARTIMENT

Notícies relacionades

A més de Ryan Gosling i Harrison Ford, el repartiment de la segona part de la pel·lícula l'integren Sylvia Hoeks, Robin Wright, Mackenzie Davis, Carla Juri, Lennie James, Ana de Armas i Jared Leto, entre altres.

Aquí, el tràiler del film original: