Carpes, pallassos i acrobàcies en família

A més del Circ d'Hivern, els xous nadalencs del Circ Raluy Legacy, el Circ Girona o l'espectacle 'Rhumia' ofereixen propostes aptes per a totes les edats

1
Es llegeix en minuts
ADRIANA VALERO DENGRA / BARCELONA

Acompanyant els torrons i l'escudella, el Nadal també arriba amb el missatge que és de bon cristià compartir aquestes dates amb la família. Però quan arriba l’hora de fer plans conjunts, sempre hi ha adults que renuncien a passar una bona estona per satisfer les exigències dels més petits. El circ en pot ser el remei: els espectacles de Raluy Legacy, el Circ Girona i Rhümia són algunes de les ofertes capaces de fer riure o deixar bocabadat el públic de totes les edats.      

El Circ Raluy Legacy torna a la seva tradicional carpa del Port Vell amb un xou renovat, encara que manté números clàssics de foc, acrobàcies i pallassos. El seu eslògan, Un espectacle per a adults que cap nen s’hauria de perdre, ja avança que aquest any el muntatge va dirigit més que mai a impressionar tots els públics. Així ho demostra la incorporació del campió del món d’acrobàcia futbolística, Iya Traor, i la col·lecció de carrosses vintage que blinden la carpa. Una altra família, la del Circ Italiano, s’ha instal·lat a la Monumental amb Vida, inspirat en una selva amb animals fantàstics.  

ESPECTACLE PREMIAT

Notícies relacionades

I d’una dinastia circense de cinc generacions a una mítica família de pallassos catalans amb Rhümia, últim premi Zirkòlica. És la continuació de Rhum, espectacle nascut fa un parell d’anys quan els companys de Joan Montanyès Monti van voler presentar l’obra que ell no va poder arribar a estrenar en vida. Després del seu èxit al Festival Grec, Rhümia recala al Lliure de Gràcia amb molt d’humor, rock’n’roll i confeti.

Amb un recorregut més curt però una proposta igual d’ambiciosa, el Circ de Girona torna amb l’impuls de les seves dues primeres edicions, durant les quals va congregar més de 17.000 espectadors. El seu nou espectacle, Orient, el circ dels Reis Mags, omple d’exotisme el pavelló de Fontajau de la mà de 30 artistes procedents de 10 països que importen les seves empremtes als multidisciplinaris números del muntatge.

Temes:

Circ