FESTA A LOS ANGELES

Ariana Grande, designada com a artista de l'any als American Music Awards

Drake i Justin Bieber s'erigeixen com els grans triomfadors amb quatre premis cadascun en una gala en què Selena Gómez ha emocionat

Ariana Grande / AP / MATT SAYLES

Ariana Grande
Drake accepts the award for favorite artist - rap/hip-hop at the American Music Awards at the Microsoft Theater on Sunday, Nov. 20, 2016, in Los Angeles. (Photo by Matt Sayles/Invision/AP)
Selena Gomez accept the award favorite female artist pop/rock at the American Music Awards at the Microsoft Theater on Sunday, Nov. 20, 2016, in Los Angeles. (Photo by Matt Sayles/Invision/AP)

/

2
Es llegeix en minuts

L'artista nord-americana Ariana Grande ha sigut designada artista de l'any en els premis American Music Awards, que s'han concedit aquesta matinada a Los Angeles i que han tingut Drake Justin Bieber com els grans vencedors de la gala amb quatre trofeus cadascun.

Grande s'ha imposat en la categoria reina d'aquests guardons, on competia amb Justin Bieber, Selena Gómez, Rihanna i Carrie Underwood. El raper canadenc Drake, que partia amb una xifra rècord de nominacions (13), s'ha endut quatre estatuetes, incloses les d'àlbum favorit de rap/hip-hop i artista favorit de rap/hip-hop. Es tracta de la primera vegada que l'artista aconsegueix un trofeu dels American Music Awards, decidits per vots dels mateixos fans.

Justin Bieber també ha guanyat quatre premis: millor vídeo, per 'Sorry', artista favorit de pop/rock, àlbum favorit de pop/rock, per 'Purpose', i cançó favorita de pop/rock, per 'Love Yourself'.

EMOTIVA SELENA GÓMEZ

Per la seva part, Selena Gómez ha aconseguit el premi a l'artista femenina favorita de pop/rock. La que va ser 'noia Disney' ha pronunciat un emotiu discurs. "Jo ho tenia tot, i estava completament trencada per dins. Vaig mantenir la compostura per no decebre-us. Però em vaig passar tant de la ratlla que em vaig decebre a mi mateixa", ha assenyalat. "No vull veure els vostres cossos a Instagram. Vull veure el que hi ha aquí", ha dit assenyalant-se el cor. "Vull donar les gràcies als meus fans perquè sou tremendament lleials. No sé què he fet per merèixer-vos. Si esteu trencats, no heu de continuar trencats", ha acabat.

Ja fora de l'escenari, Selena Gómez ha protagonitzat un altre dels moments més compartits a les xarxes socials. Una emotiva abraçada amb Lady Gaga, que aquesta ha compartit amb els seus seguidors a través d'Instagram. Lady Gaga ha destacat que la jove actriu i cantant té el el premi més important: un gran cor.

La gala, presentada per Jay Pharoah i Gigi Hadid, que ha enlluernat amb el seu vestuari, ha comptat amb actuacions de Justin Bieber, Sting (homenatjat amb el premi 'The American Music Award of Merit'), Niall Horan, Maroon 5 i Kendrick Lamar, James Bay, Fifth Harmony, Lady Gaga, Green Day, DJ Khaled, John Legend, Bruno Mars, Shawn Mendes, Twenty One Pilots i The Weeknd.

També hi ha hagut temps per a duets especials, com els que han interpretat The Chainsmokers i Halsey, per un costat, i Ariana Grande i Nicki Minaj, per l'altre.

Notícies relacionades

Un dels moments més destacats de la vetllada ha sigut quan el líder de Green Day, Billie Joe Armstrong, ha canviat la lletra de 'Bang Bang', la cançó que estava tocant, i ha cridat: "¡No (al president electe Donald) Trump, no al Ku Kux Klan, no a uns EUA feixistes!".

També hi ha hagut també un record per a Princeque va morir l'abril passat, El seu disc 'Purple Rain' ha guanyat el premi a la millor banda sonora. La germana de l'artista, Tyka Nelson, ha recollit el trofeu entre llàgrimes. "Guardarem això a Paisley Park fins que et tornem a veure", ha dit.