PREMIS ZIRKÒLICA

'Bèsties', de Baró d'Evel, elegit millor espectacle circense

La cerimònia organitzada al Mercat de les Flors també va premiar 'Rhümia' com a millor xou de pallassos

fcasals31871527 espectaculo besties de la temporada alta compa ia baro d eve160928190756

fcasals31871527 espectaculo besties de la temporada alta compa ia baro d eve160928190756

1
Es llegeix en minuts
MARTA CERVERA / BARCELONA

'Bèsties', l'última i màgica proposta de la companyia de circ Baró d’Ével, que dirigeixen Blaï Mateu i Camille Decourte, ha rebut aquesta nit el premi Zirkòlika al millor espectacle de circ en una gala organitzada al teatre Ovidi Montllor del Mercat de les Flors.

El jurat ha destacat la posada en escena i la fusió de llenguatges de l'espectacle on el cavalls i ocells interactuen amb els diferents intèrprets provinents del món del circ, la música i la dansa.

La setena edició dels Zirkòlika, guardons impulsats per la revista del mateix nom, també ha destacat com a Millor espectacle de pallassos 'Rhümia', segona proposta de la Companyia Rhum i Cia. En ella combinen el clown amb música de rock.

Com a Millor espectacle de carrer ha triomfat 'Nàufrags', de La Industrial Teatrera i els trapezistes de La Fem Fatal s'han endut el de Millor número de circ pel seu treball a 'Anton i Poline' .

En la categoria d'artista emergent el jurat ha destacat el treball de la pallassa i acròbata Jessica Martín ('Garbuix') i el premi especial ha sigut aquest any per a 'inTarsi', de la companyia eia.

Notícies relacionades

El premi del públic ha sigut per a la delicada peça 'Vincles' de Circ Bover.

D'altra banda, el projecte 'Ulls', del fotògraf Manel Sala, ha sigut elegit com a Millor iniciativa per a la projecció del circ. 

Temes:

Circ