Supersubmarina pateix un accident de trànsit a Jaén

Sis persones han resultat ferides, inclosos els integrants de la banda, que tornaven d'un concert a Cullera

Supersubmarina interpreta en acústic ’Hogueras’. / RICARD FADRIQUE

1
Es llegeix en minuts

Sis persones han resultat ferides en un accident de trànsit aquest diumenge en un xoc frontolateral entre una furgoneta i un turisme a la carretera N-322, del quilòmetre 168 a la localitat jaenesa de Úbeda. En un dels vehicles sinistrats viatjaven els integrants del grup musical Supersubmarina.

La banda musical, que va protagonitzar un dels acústics d'EL PERIÓDICO el gener del 2014,  tornava de Cullera (València) on havia actuat a Medusa Sunbeach Festival. Com a conseqüència del xoc en quèe s'han vist implicats, el cantant, José Marín, i el bateria, Juan Carlos, han sigut intervinguts quirúrgicament al Complejo Hospitalario de Jaén, segons ha explicat a la Cadena SER.

Segons el servei d'Emergències 112 d'Andalusia, el sinistre s'ha produït a les 8.06 hores, quan diversos conductors han avisat el succés. El 112 ha alertat els serveis sanitaris d'EPES, Guàrdia Civil, Policia Local i bombers. 

Notícies relacionades

Així, les mateixes fonts han indicat que cinc dels ferits viatjaven en el turisme, mentre que l'altre es trobava a la furgoneta. Els bombers han hagut d'alliberar un dels afectats, atrapat a l'interior d'un dels vehicles. 

Tots els implicats han sigut traslladats a un centre hospitalari de la ciutat. Fonts de l'agència de representació dels Supersubmarina han assegurat la vida dels components del grup no corre perill. Pel que fa a la resta de víctimes, se'n desconeix encara el sexe, l'edat i la gravetat de les ferides, així com les circumstàncies que van provocar tal succés.