'Joc de trons' surt de gira

HBO i Live Nation programen un 'tour' de concerts de la banda sonora de la sèrie dirigits per Ramin Djawadi, amb imatges inèdites i escenari de 360º

 

  / HELEN SLOAN

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Els seguidors de 'Joc de Trons' dels EUA i el Canadà veuran amenitzada l'espera de l'estrena de la setena temporada, que arribarà més tard de l'habitual i serà més curta, amb una sèrie de concerts de la banda sonora original, segons han anunciat HBO i Live Nation, que seran dirigits pel seu compositor, Ramin Djawadi, i que comptaran amb una orquestra completa, cors i imatges d'arxiu de la sèrie i altres de noves creades especialment per a la gira.

El resultat serà un viatge musical a través dels Set Regnes amb parades a Desembarcament del Rei, Hivèrnia, el Mur, Braavos, Meereen, Dorne... i tota la geografia del món creat per George R.R. Martin. "Durant les últimes sis temporades de 'Joc de trons' m'he sentit tremendament inspirat per compondre la música per a la gran adaptació de l'èpica 'Cançó de Gel i Foc'", ha afirmat Ramin Djawadi en un comunicat.

EXPERIÈNCIA MUSICAL I VISUAL

Notícies relacionades

"Ara, mitjançant la combinació de la música amb la tecnologia més avançada, portarem l'impressionant món de Ponent als fans, serà una experiència única de concert en directe". "Construirem el nostre propi escenari que serà de 360º, així que es podrà veure des de qualsevol punt. Els sets que hem dissenyat seran una reminiscència d'alguns moments especials de la sèrie, així que serà una gran experiència musical però també visual", ha explicat Djawadi en el mateix comunicat.

La gira començarà el 15 de febrer del 2017 a Kansas City i recorrerà fins a 28 ciutats dels EUA. Es farà en llocs tan emblemàtics com Madison Square Garden de Nova York o el Fòrum de Los Angeles. També hi haurà parades al Canadà, i l'últim concert anunciat fins ara és el de Portland, el 2 d'abril. Sobre el pas per Europa de la gira, encara no se n'ha dit res.