Primeres fotos del rodatge de 'La pell freda', amb Aura Garrido caracteritzada com un amfibi blau

Aquests dies s'està acabant de rodar l'adaptació cinematogràfica de la novel·la d'Albert Sánchez Piñol

fcasals34297546 icult rodaje de la pell freda160615131245

fcasals34297546 icult rodaje de la pell freda160615131245

1
Es llegeix en minuts
Ernest Alós
Ernest Alós

Coordinador d'Opinió y Participació

Especialista en Escric, quan puc, sobre literatura fantàstica i de ciència ficció, ornitologia, llengua, fotografia o Barcelona

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L'adaptació cinematogràfica de la novel·la 'La pell freda', d'Albert Sánchez Piñol, està a punt d'acabar. I quan arribi a les pantalles no només tindrà a l'espera els centenars de milers de lectors del llibre (traduït a més de 35 llengües), sinó també un altre col·lectiu nombrós: el dels seguidors de la sèrie 'El Ministerio del Tiempo', que hi podran veure l'actriu Aura Garrido caracteritzada com a Aneris, un misteriós i sensual ésser amfibi de color blau, amb una treballadíssima caracterització que ja es pot apreciar a les primeres fotos del rodatge distribuïdes pels productors, Babieka Films, Pontas Films i Ink Connection.

El rodatge de 'La pell freda' ('Cold skin' per al mercat internacional) va començar a les platges del cap Ras de Llançà (Alt Empordà) a finals del 2015, va continuar aquest hivern a Lanzarote (descartat el rodatge a Islàndia, el paisatge volcànic canari evocarà l'illa de l'Atlàntic sud on es desenvolupa l'acció) i durant el mes de juny ha passat a la fase de rodatge d'interiors en un estudi de Madrid. 

Notícies relacionades

A 'La pell freda', un jove oficial meteoròleg que fuig d'Irlanda (interpretat per Ray Stevenson -'Thor', 'Divergent'-) és destinat a una illa allunyada de tot per rellevar el seu desaparegut predecessor. Allà només hi viu un faroner trastornat per l'horror, Battis Caffó (David Oakes) i uns misteriosos éssers amfibis, els citauques, granotots per al protagonista. Especialment un d'ells, Aneris, que és interpretat per l'estrella d''El Ministerio del Tiempo' Aura Garrido, transformada radicalment pel guanyador del Goya de maquillatge Arturo Balseiro, que l'ha sotmès a sessions de maquillatge de fins a set hores.

A les imatges facilitades pels productors s'hi pot veure el far de l'illa, l'estació meteorològica del noi que acaba d'arribar i la caracterització de Garrido.