Zeta Cinema presenta el cartell d''Algo muy gordo'

Carlo Padial dirigeix Berto Romero en una comèdia amb tocs fantàstics que es rodarà a Barcelona i s'estrenarà el 2017

undefined33695342 icult  cartel de la pel cula algo muy gordo  nuevo160428161508

undefined33695342 icult cartel de la pel cula algo muy gordo nuevo160428161508

2
Es llegeix en minuts
Olga Pereda
Olga Pereda

Periodista

ver +

Un dels terrors de Carlo Padial (Barcelona, 1977) és tornar al col·legi. «L’odiava. Quina por, quins malsons», va afirmar ahir el realitzador, que ha plasmat bona part dels seus fantasmes en el guió d’Algo muy gordo, la nova pel·lícula de Zeta Cinema amb què el cineasta farà el salt al mainstream després d’haver-se mogut en els marges de la indústria (Mi loco Erasmus).

    Algo muy gordo, que es rodarà ben aviat a Barcelona i serà una de les grans estrenes del 2017, narra com un professional d’èxit de la televisió i amb una vida completament establerta (Berto Romero, coautor del guió al costat de Padial) pateix un error administratiu i es veu obligat a cursar, i també a aprovar, 8è d’EGB. El personatge estrany que li comunicarà la notícia serà Antonio de la Torre. A mesura que passen els dies, l’alumne es va tornant més gras i es va adonant que hi ha coses que ja no pot fer perquè ara és menor d’edat. Per exemple, no pot votar ni facturar diners. A la seva dona tampoc li fa gens de gràcia el canvi i es nega a tenir relacions amb ell. Comença el malson.

    Amb una única alumna adulta (Carolina Bang), el col·legi on retorna el protagonista estarà dirigit pel personatge de Carlos Areces. El resultat serà una comèdia amb tocs fantàstics «divertida i amb molt de ritme» i protagonitzada per una «estrella absoluta» de la rialla: Romero, brillant membre del que molts crítics ja han batejat com la nova comèdia espanyola i en què Javier Ruiz Caldera (Tres bodas de más, Anacleto, agente secreto) té un lloc d’honor.

Notícies relacionades

NOSTÀLGIA DELS ANYS 80 / «El punt de partida serà realment molt original i amb un guió ple de girs», va explicar Padial a Màlaga, on Zeta va presentar el cartell. «Jugarem una mica amb la nostàlgia dels anys 80», va afegir el director, posseïdor de tot un món propi pel que fa a l’humor i rendit admirador de les comèdies nord-americanes amb efectes especials.

    Va ser, precisament, Romero el que es va posar en contacte amb Padial just després de veure Mi loco Erasmus. «Si algun dia tens una idea per a una pel·lícula, compta amb mi», li va dir. Dit i fet. Amb la ment posada en la comèdia, el realitzador va recórrer a una de les seves aversions més serioses: la idea d’haver de tornar al col·legi, una cosa que li segueix provocant suors fredes.