'Batman v Superman': crítiques terribles, taquilles milionàries

El film de Zack Snyder aconsegueix la millor estrena d'una cinta de superherois i recapta a tot el món prop de 380 milions d'euros

Estrenes de la setmana. Tràiler de ’Batman vs Superman. El amanecer de la justicia’. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Potser la crítica l'ha deixat com un drap brut, però la veritat és que 'Batman v Superman: El amanecer de la justícia' ha arrasat a la taquilla de tot el món. La pel·lícula de Zack Snyder ha sumat un total de 424 milions de dòlars en la taquilla mundial –al voltant de 380 milions d'euros– segons les dades provisionals que publica 'Box Office Mojo'. Només a Espanya ha recaptat més de cinc milions d'euros, i és, com era de preveure, la número u de la taquilla des de la seva estrena, dimecres passat, dia 23.

No només això: tal com publica 'The Hollywood Reporter', aquesta cinta ha aconseguit la millor estrena d'una cinta de superherois, i ha superat els 381,7 milions de dòlars recaptats en el seu primer cap de setmana per 'Spider-Man 3'.

Altres rècords batuts per 'Batman v Superman: El amanecer de la justícia' són haver-se convertit en la millor estrena de la història de Warner Bros. a la taquilla nord-americana amb 170,1 milions de dòlars. La pel·lícula ha superat així els 169,2 milions de 'Harry Potter i les relíquies de la mort: Part 2', el 2011, i els 160,1 de 'El cavaller fosc: La llegenda reneix', el 2012.

A més, la cinta es col·loca com la millor estrena del mes de març de tots els temps a la taquilla nord-americana, i supera per un gran marge els 150 milions de dòlars recaptats per 'Els jocs de la fam'.

235.000 ESPECTADORS A ESPANYA

235.000 ESPECTADORS A ESPANYAA Espanya, 'Batman vs Superman' ha recaptat més de cinc milions d'euros des de la seva estrena, dimecres passat, 23 de març, i es col·loca dalt de tot de la taquilla espanyola, segons dades que publica Rentrak a Twitter. Tal com mostren aquestes xifres, la cinta que enfronta els dos superherois de DC ha sumat 2,8 milions d'euros durant aquest cap de setmana, davant de la tercera entrega de 'Kung Fu Panda' (0,7 milions).

Notícies relacionades

A més, 'Batman vs Superman', dirigida per Zack Snyder ('300', 'Watchmen', 'El hombre de acero') i protagonitzada per Ben Affleck en el paper de Batman/Bruce Wayne i Henry Cavill com a Superman/Clark Kent, va superar els 235.000 espectadors durant la seva primera jornada als cines espanyols. La tercera pel·lícula més vista ha sigut 'Zootrópolis' (0,6 milions d'euros), la nova aventura d'animació de Disney, mentre que l'espanyola 'Cien años de perdón' (0,6 milions) es manté dalt de tot de la taquilla, seguida per 'Divergente: Leal' (0,4 milions).