ANUNCI DEL CARTELL

Loquillo, Orozco i Hombres G, a les Festes de Primavera de l'Hospitalet

Els concerts tindran lloc els dies 22, 23 i 24 d'abril a La Farga i les entrades es venen en exclusiva a la web d'EL PERIÓDICO

rtapounet29283645 gra415  zaragoza  10 04 2015   el cantante loquill160224095535

rtapounet29283645 gra415 zaragoza 10 04 2015 el cantante loquill160224095535 / TONI GALAN

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Antonio Orozco, Hombres G, Loquillo, Los Suaves i Boni (guitarrista de Barricada) seran aquest any els protagonistes dels concerts que, amb motiu de les Festes de Primavera de l'Hospitalet de Llobregat, se celebren al recinte de La Farga. Les entrades per als tres concerts, que tindran lloc els dies 22, 23 i 24 d'abril, ja estan la venda en exclusiva a la web d'EL PERIÓDICO (entrades.elperiodico.cat).

 

Hombres G presentaran el seu nodrit arsenal de clàssics del pop festiu dels anys 80 per inaugurar, el divendres 22 d'abril a les 21.30 hores, les festes de primavera a La Farga, una iniciativa que en els últims anys s'han consolidat com una de les cites musicals més multitudinàries de la temporada a Catalunya.

 

NOU DISC

La segona nit es passa del pop al rock, amb una vetllada titulada 'Una altra nit sense dormir (part 2)' i que s'anuncia com la continuació de l'exitosa proposta que el 2008 van abanderar Rosendo, Barricada i Aurora Beltrán. Boni serà l'encarregat d'obrir aquesta sessió a les 20.00 hores del dissabte 23. Una hora després, Los Suaves protagonitzaran un dels últims concerts de la seva gira de comiat definitiu (o això diuen). El plat fort de la nit serà la presentació del nou disc de Loquillo, que ha elegit l’Hospitalet per estrenar en directe l'àlbum, del qual recentment va avançar el 'single' 'Salud y  rock and roll'. Les tres actuacions podran disfrutar-se amb una única entrada.

 

La tercera nit tindrà un fons més melòdic. Antonio Orozco, fill predilecte de l’Hospitalet, que l'any passat va ser l'encarregat de llegir el pregó de les Festes de Primavera, tancarà aquesta edició de la cita de la Farga amb un concert el diumenge 24 d'abril a les 19.00 hores. Orozco, nascut al popular barri de la Florida, presentarà davant el seu públic les cançons de el seu últim disc, 'Destino'.

Notícies relacionades

 

Les entrades per als tres concerts ja estan a la venda a la taquilla 'on line' Entrades.elperiodico.cat. El preu és el mateix per a qualsevol de les tres nits, 22 euros (més despeses de gestió). La web d'EL PERIÓDICO és el punt de venda exclusiu de les tres actuacions.