MÚSICA A L'ESTIU

El Festival Vida arrodoneix el cartell

!!! (chk chk chk), Kiko Veneno, The New Raemon, Kula Shaker, Betty Belle i Delorean se sumen a la cita musical a Vilanova i la Geltrú

Wilco, Manel, The Divine Comedy i Nacho Umbert, entre altres, ja havien confirmat la seva participació

jjubierre23179813 barcelona 1 8 2013  concert de kiko veneno al grec160213181144

jjubierre23179813 barcelona 1 8 2013 concert de kiko veneno al grec160213181144

1
Es llegeix en minuts

2MANYDJs, !!! (chk chk chk), Kula Shaker, Linstrom, Betty Belle, Kiko Veneno, The New Raemon i Delorean, El Niño de Elche, Joe Crepúsculo, Inspira, James Supercave o Za! són alguns dels grups que se sumen al programa del Festival Vida 2016, que se celebrarà del 30 de juny al 3 de juliol a Vilanova i la Geltrú, i per al qual ja havien confirmat la participació Wilco, The Divine Comedy, Manel, Perro, Nacho Umbert, Unknown Mortal Orchestra, Balthazar i Villagers. 

Notícies relacionades

A falta de quatre mesos per al festival ja s'han venut 4.500 abonaments, els mateixos amb què es va tancar l'última edició de la trobada, que recupera l'espai històric del Molí de mar, on se celebrava el Faraday (antecedent del Vida). Serà allà on, com a novetat d'aquest any, tindran lloc les sessions diürnes de dissabte i diumenge, a més de la tradicional festa de benvinguda de dissabte. El recinte de la Masia d'en Cabanyes incrementarà el nombre d'escenaris fins a cinc. 

Belako, Extraperlo, Emilio José, Maria Arnal i Marcel Bagés, Biscuit, Odio París, Hazte Lapón, Est Oest, Doble Platina, Trèpat, Terrier, Baywaves, Sen Sendra, Los Bengala, Le Parody, Trau, Germà Aire, Lois, Zulú Zulú, Mareta Bufona, Bearoid i Eotr Dj completen el cartell del Festival Vida.