Coldplay actuarà a l'Estadi Olímpic el 26 de maig

El de Barcelona serà l'únic concert a Espanya en la gira de presentació del disc 'A head full of dreams'

1
Es llegeix en minuts

La banda britànica Coldplay actuarà a l'Estadi Olímpic de Barcelona el pròxim 26 de maig, en l'única data a Espanya de la gira de presentació del disc 'A Head Full of Dreams', que recorrerà Europa i Llatinoamèrica l'any que ve amb concerts en 20 estadis de 14 països.

La promotora Live Nation Entertainment ha anunciat les dates de la gira, la primera de la banda des de 'Mylo Xyloto Tour', que va convocar més de tres milions de persones a tot el món entre el 2011 i el 2012. Amb aquesta nova tanda de concerts, que s'iniciaran el 31 de març a Buenos Aires, Coldplay torna a Llatinoamèrica, on no actuava des del 2010.

NOU DISC AL DESEMBRE

Notícies relacionades

'A Head Full of Dreams', és el títol del setè disc de la banda, que sortirà a la venda el 4 de desembre i és la continuació de 'Ghost Stories', publicat el 2014, disc amb el qual van decidir no fer gira per començar a gravar el que ara presenten.

"No fer la gira de 'Ghost Stories' va ser una de les millors decisions que hem pres --diu el cantant de la banda, Chris Martin--, ja que ens va donar l'oportunitat de centrar la nostra energia a l'estudi i reactivar el desig de tots de recórrer el món amb la nostra música. 'A Head Full of Dreams' és un àlbum concebut per tocar-se en directe. I estem desitjant fer-ho".

Temes:

Coldplay Música