REGAL DIGITAL

Coldplay publica el 'single' del seu nou disc a Facebook

La cançó 'Adventure of a lifetime' és un avançament d''A head full of dreams', que pot arribar a les botigues el 4 de desembre

’A head full of dreams’, la nova cançó que Coldplay ha penjat a Facebook. / periodico

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

La banda britànica Coldplay ha publicat la seva nova cançó 'Adventure of a lifetime' en un perfil de Facebook. El 'single' és un avançament d''A head full of dreams', el disc que publicaran pròximament.

Sota la peça, que han divulgat a través de Facebook, també hi surt escrita la data del 4 de desembre, que pot fer referència la data de publicació del setè àlbum de la banda de Chris Martin. S'espera que el disc, que succeirà 'Ghost stories' (2014), inclogui temes més lluminosos que el seu anterior treball.

¿Comiat musical?

Notícies relacionades

El desembre passat, el líder de la banda Chris Martin va suggerir que aquest disc podria ser l'últim del grup. "És el nostre setè disc i el veiem com si fos l'últim llibre de Harry Potter", va dir fa onze mesos.

Coldplay va fer el seu debut el 2000 amb 'Parachutes', i des d'aleshores s'ha consolidat com una de les bandes de pop més influents i amb més seguidors al món. "Ara estem fent una música que sona diferent si la comparem amb les cançons de l'àlbum anterior, i per això és un moment divertit per pertànyer a Coldplay", va afirmar el músic mentre preparava el seu nou treball. 

Temes:

Coldplay Música