COLOR DISCOGRÀFIC

Joan Miquel Oliver presenta la seva nova cançó 'Flor de cactus'

L'artista mallorquí llançarà el dia 14 'Pegasus', un àlbum que portarà als festivals més importants del circuit estival

Videoclip del nou tema de Joan Miquel Oliver, ’Flor de cactus’. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Joan Miquel Oliver presenta, a una setmana de la publicació del seu nou àlbum, 'Pegasus', el videoclip 'Flor de cactus', el 'single' que posa color a la tornada discogràfica de l'artista.

Rodat a l'aeroport d'Alguaire, a Lleida, i coreografiat per Anna Hierro, el resultat d'aquest videoclip serà relacionat pels més fidels seguidors de qui va ser el compositor, guitarrista i lletrista d'Antònia Font, amb els seus temes 'Hansel i Gretel' i 'Polo de llimona', especialment perquè és una peça amb gran diversitat cromàtica.

En aquesta ocasió, l'artista mallorquí ha confiat en l'equip de realitzadors que formen Mai Balaguer, Jordi Fàbregas i Óscar Lorca sota el nom de Guardas Forestales, que han portat a terme una translació d'imatges d'una cançó amb ritme de samba i que tracta d'un autor que no es vol amagar darrere del seu personatge. 

DE GIRA ESTIVAL

Notícies relacionades

Aquest 'single' s'editarà tant en format digital com físic (CD) els dies 13 i 14 d'abril, respectivament. Immediatament després de la publicació de 'Pegasus', Oliver iniciarà una gira que començarà per Strenes (Girona), i després visitarà els festivals més importants del circuit estival: Guitar BCN, Primavera Sound, popArb, Vida, Festival de Pollença i Cap Roig, entre altres.