SUPERHEROI AMB TRIDENT

Primera imatge de Jason Momoa com a 'Aquaman'

El director de 'Batman vs. Superman' publica a Twitter una foto del rei dels mars a qui dóna vida l'actor de 'Juego de Tronos'

1
Es llegeix en minuts

La primera aparició d'Aquaman a la gran pantalla serà l'any que ve, quan s'estrenarà 'Batman v Superman', però ja podem fer un cop d'ull a com serà el superheroi que interpretarà Jason Momoa ('Juego de Tronos') en l'univers cinematogràfic de Warner i DC.

"Només hi ha un verdader rei". Així ha presentat el director Zack Snyder l'Aquaman de Jason Momoa al seu compte de Twitter, on podem veure la primera imatge de l'actor de 'Juego de tronos' com a rei dels mars.

 

Notícies relacionades

Trident en mà i amb mirada desafiadora, Momoa posa tal com el veurem a 'Batman v Superman' el març del 2016. En els còmics, Aquaman va ser un dels fundadors de la Lliga de la Justícia. Arthur és el rei d'Atlantis i governa oceans. Entre els seus superpoders destaca una descomunal força i poder parlar amb els animals marins.

Després de la seva presentació a 'Batman v Superman', tornarem a veure Aquaman a la primera part de 'La Liga de la Justicia', que s'estrenarà el 17 de novembre del 2017. Després arribarà la pel·lícula en solitari del superheroi, el 17 de juliol del 2018. La seva última aparició prevista serà a 'La Liga de la Justicia: Parte 2', una cinta que s'estrenarà el 14 de juny del 2019.

Temes:

Jason Momoa