PROGRAMA CINEMATOGRÀFIC

Concha Velasco, a TVE

La popular artista torna a presentar 'Cine de barrio'

L’actriu Concha Velasco, al plató de ’Cine de barrio’.

L’actriu Concha Velasco, al plató de ’Cine de barrio’. / RTVE

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO
BARCELONA

Al maig, Concha Velasco va haver de deixar de presentar el programa de TVE-1 Cine de barrio per seguir un tractament contra un limfoma. Al cap de quatre mesos, després de recuperar-se del procés tumoral, la veterana actriu val·lisoletana torna des d'avui a posar-se al davant de l'espai cinematogràfic de la primera cadena estatal,  amb Elena S. Sánchez, que ha estat l'encarregada de substituir-la durant aquest període.

El retorn de Concha Velasco, que el pròxim 29 de novembre farà 75 anys, coincideix amb l'emissió a Cine de barrio del film Un lujo a su alcance, producció dirigida per Ramón Fernández el 1975 i protagonitzada precisament per ella, segons ha anunciat en un comunicat la televisió estatal. Velasco té a més com a convidat el coprotagonista de la pel·lícula, Arturo Fernández, que presentarà la seva nova obra de teatre, Enfrentados (s'estrenarà a Madrid el pròxim 17 de setembre).

Notícies relacionades

El músic Lorenzo Santamaría, que va assolir una gran popularitat el 1975, el mateix any en què es va rodar Un lujo a su alcance, és l'altre personatge a qui avui entrevista Velasco. L'artista català va publicar aquell any el disc Para que no me olvides.

Estrenat l'1 d'octubre de 1995, Cine de barrio fa 19 anys que recorda les millors produccions del cine espanyol de la mà dels seus protagonistes, convidats cada setmana.