ESTRENES DE LA SETMANA

Els vampirs moderns de Jarmusch

El director nord-americà estrena 'Solo los amantes sobreviven'

Cameron Diaz protagonitza la comèdia d'embolics 'No hay dos sin tres'

Estrenes de la setmana. Tràiler de ’No hay dos sin tres’. / periodico

Estrenes de la setmana. Tràiler de ’No hay dos sin tres’.
Tràiler de ’Violette’.
Tràiler de ’Las dos caras de enero’.
Tràiler de ’Solo los amantes sobreviven’.

/

3
Es llegeix en minuts

La cartellera es renova amb títols per a tots els públics que inclouen els vampirs moderns de Jim Jarmusch a 'Solo los amantes sobreviven', l'última versió animada de Tarzan, i el suspens del 'thriller' 'Las dos caras de enero', amb Viggo Mortensen i Kirsten Dunst.

NOMÉS ELS AMANTS I ELS VAMPIRS SOBREVIUEN

El director de culte Jim Jarmusch torna a les pantalles amb 'Solo los amantes sobreviven', una singular pel·lícula de vampirs moderns que compta amb el protagonisme de Tilda Swinton ('El curiós cas de Benjamin Button') i Tom Hiddleston ('Thor'), i que va guanyar al Festival de Sitges el premi especial del jurat. La foscor de la nit, la música i el romanticisme es creuen en una cinta plena d'ambients melancòlics i onírics que narra el retrobament de dos amants vampirs, que vivien distanciats a Tànger i Detroit, i que veuran com una tercera persona amenaça de trencar el seu amor.

SUSPENS I FUGIDES A 'LAS DOS CARAS DE ENERO'

Després d'un crim fortuït succeït a Grècia, un estafador i la seva dona, tots dos nord-americans, hauran de confiar en un estrany professor per intentar fugir a Turquia i escapar-se tant de la llei com del seu fosc passat. Adaptació d'una novel·la de Patricia Highsmith, 'Las dos caras de enero' és un tens 'thriller' protagonitzat per Viggo Mortensen ('El senyor dels anells') i Kirsten Dunst ('Maria Antonieta'), dirigit per Hossein Amini (guionista de 'Drive') i que compta amb la música de l'espanyol Alberto Iglesias.

EL RETORN DE 'TARZAN'

El mític personatge criat a la selva que Johnny Weissmuller va elevar a la fama torna ara amb una pel·lícula d'animació que ha dirigit Reinhard Klooss utilitzant la tècnica de captura de moviment amb actors reals. L'argument d'aquesta producció alemanya, francesa i nord-americana presenta Tarzan criat a la selva després de l'accident d'avió en què van morir els seus pares i que s'haurà d'enfrontar a la malvada corporació Greystoke Energies i els seus plans per saquejar la naturalesa.

RIALLES I EMBOLICS A 'NO HAY DOS SIN TRES'

El director d''El diario de Noa', Nick Cassavetes, es passa a la comèdia en una cinta d'equívocs i rialles protagonitzada per Cameron Diaz ('Algo pasa con Mary'), Leslie Mann ('Si fuera fácil') i la model Kate Upton, en el seu primer paper principal en el cine. Mark porta una triple vida: està casat amb Kate (Leslie Mann), surt en secret amb Carly (Cameron Diaz) i té una tercera amant, Amber (Kate Upton). Quan les tres dones descobreixen la situació, planejaran conjuntament una venjança contra ell.

INTENS 'BIOPIC' DE 'VIOLETTE' LEDUC

La intensa vida de l'escriptora francesa Violette Leduc arriba a les pantalles de la mà del director Martin Provost ('Séraphine'), que presenta en el paper protagonista l'actriu Emmanuelle Devos. Violette Leduc, filla il·legítima d'un noble, coneix a París Simone de Beauvoir, que la introduirà en els cercles intel·lectuals de la capital francesa i veurà el seu extraordinari potencial per convertir-se en una de les pioneres escriptores feministes.

'TE FALTA CHISPA'

El tímid i avorrit Stefan sent un dia que la seva veïna Hayley vol com a parella un home que sigui, sobretot, molt divertit. Per enamorar-la, Stefan iniciarà un curs d'aprenentatge accelerat amb l'objectiu de seduir-la a través del riure. Simpàtica comèdia dirigida per la debutant Lauralee Farrer amb un elenc no gaire conegut que lidera Tony Hale, que va interpretar el paper del peculiar Buster Bluth a la sèrie de comèdia 'Arrested development'.

Notícies relacionades

'METEORA' I LA SOLEDAT D'UN MONESTIR

Un home i una dona, tots dos reclosos en dos monestirs veïns, ideen un sistema de comunicació a través de miralls per escapar de la soledat. El director grecocolombià Spiros Stathoulopoulos va competir al Festival de Berlín amb 'Meteora', un original llargmetratge en què destaquen els impressionants paisatges i la incorporació de fragments d'animació.

Temes:

Jim Jarmusch