LES ESTRENES DE LA SETMANA

El coreà Bong Joon-ho mostra l'apocalipsi a 'Snowpierce'

La cartellera també acull l'última cinta de Robert Duvall i dirigida per Emilio Aragón 'Una noche en el viejo México'

Un guàrdia civil declara que Torra va anar a la nau del material electoral de l1-O

Un guàrdia civil declara que Torra va anar a la nau del material electoral de l1-O
Estrenes de la setmana. Tràiler de ’Los ojos amarillos de los cocodrilos’.
Estrenes de la setmana. Tràiler de ’Malditos vecinos’.
Estrenes de la setmana. Tràiler d’’Un castillo en Italia’.
Estrenes de la setmana. Tràiler de ’3 días para matar’.
Estrenes de la setmana. Tràiler de ’Wrong Cops’.
Estrenes de la setmana. Tràiler de ’10.000 noches en ninguna parte’.

/

4
Es llegeix en minuts

El director de cine sud-coreà Bong Joon-ho torna a les sales espanyoles després de l'èxit de la fantàstica 'The host' (2006) amb una adaptació del còmic 'Le transperceneige', de Jean-Marc Rochette i Jacques Loeb, 'Snowpierce' (Rompenieves) en què una societat distòpica i desesperada ressorgeix del gel.

Joon-ho, que ha comptat amb el pressupost més alt gastat mai en la història del cine del seu país, uns 30 milions d'euros, compon un món fosc i apocalíptic, en què els humans supervivents a una glaciació, provocada per l'home en la seva lluita contra l'escalfament del planeta, són els passatgers d'un tren que no pot aturar la seva marxa.

'Una noche en el viejo México'

La cartellera compta amb més estrenes, marcats per l'oscaritzat Robert Duvall, protagonista de la nova pel·lícula d'Emilio Aragón i per Quim Gutiérrez, que mostra el seu domini del francès a 'Los ojos amarillos de los cocodrilos', adaptació al cine de la novel·la supervendes que porta el mateix nom.

El guanyador de l'Oscar per 'El Padrí', Robert Duvall, protagonitza 'Una noche en el viejo México', un 'western' amb el segell espanyol d'Emilio Aragón, que dirigeix el seu segon llargmetratge després de 'Pájaros de papel', i que compta en el repartiment amb Jeremy Irvine, Luis Tosar i Angie Cepeda.

Forçat a abandonar el seu ranxo i la seva terra, Red Bovie (Duvall) decideix viatjar en cotxe fins a Mèxic a la recerca d'aventura i diversió juntament amb el seu nét Gally (Irvine), un jove de 20 anys perdut i ferit a qui acaba de conèixer; un viatge en què pretenen aconseguir els seus respectius somnis.

Quim Gutiérrez parla francès a 'Los ojos amarillos de los cocodrilos'

L'actor català Quim Gutiérrez mostra el seu domini del francès en el seu últim treball, 'Los ojos amarillos de los cocodrilos', un llargmetratge basat en el 'best-seller' de Katherine Pancol del mateix nom, en què comparteix cartell amb Emmanuelle Béart Julie Depardieu.

El film de Cécile Telerman presenta dues germanes completament oposades: Joséphine, una historiadora separada i enfrontada a les dificultats de la vida, i Iris, una bella dona adinerada amb una vida simple i buida.

Rooney Mara i Casey Affleck, una parella de fugitius

Rooney Mara Casey Affleck es posen a la pell de Ruth i Bob, una parella de fugitius dels anys 70 enamorats i despreocupats, que sobreviuen gràcies als delictes que cometen i aliens als perills d'actuar al marge de la llei.

'En un lugar sin ley', segon llargmetratge de David Lowery, és un drama romàntic, amb Ben Foster Keith Carradine en el repartiment.  

Kevin Costner, perillós espia internacional

Kevin Costner interpreta un agent del servei secret a '3 días para matar', la nova pel·lícula de Joseph McGinty Nichol, director d''Els àngels de Charlie', en què també actuen Amber Heard, Hailee Steinfeld Connie Nielsen.

Ethan Renner (Costner) està decidit a abandonar la seva arriscada vida per poder cuidar la seva filla i la seva dona, de qui s'ha mantingut allunyat perquè no correguessin perill, però abans ha de complir una última i perillosa missió.

Idil·li i gastronomia, a 'Amor en su punto'

Leonor Watling protagonitza amb Richard Coyle, 'Amor en su punto', una comèdia romàntica de Teresa de Pelegrí i Dominic Harari ('Seres queridos'), en què la gastronomia i l'amor es fusionen pels carrers de Dublín.

El periodista gastronòmic Oliver Byrne està en crisi tot i que la seva columna sobre el bon menjar és un gran èxit, però tot canviarà després de conèixer Bibiana, una comissaria d'art espanyola, per qui sent una forta atracció, encara que no tinguin res a veure.

'Malditos vecinos', una comèdia gamberra amb Zac Efron

Zac Efron, Seth Rogen Rose Byrne encapçalen el repartiment de 'Malditos vecinos', la nova comèdia gamberra de Nicholas Stoller, director de 'Paso de ti' i 'Todo sobre mi descontrol'.

Un matrimoni que acaba de tenir el seu primer fill es veu obligat a viure a la casa contigua a una fraternitat universitària i, encara que intentin ser "enrotllats" amb els nous veïns, no s'imaginen el que els espera: hormones, adolescents i descontrol.

Ramón Salazar torna amb '10.000 noches en ninguna parte'

Ramón Salazar torna com a director, gairebé 10 anys després que estrenés '20 centímetros', amb '10.000 noches en ninguna parte', pel·lícula que compta amb un repartiment d'actors habituals en el seu cine, com Najwa Nimri, Lola Dueñas Andrés Gertrúdrix.

Un noi, que s'escapa de la relació destructiva de la seva mare i la seva germana, s'inicia en un viatge alliberador que el portarà a París, on descobrirà el seu costat més infantil juntament amb una nova amiga, i a Berlín, on tornarà a despertar els seus desitjos inconscients, gràcies a un grup d'amics.

Ciència-ficció independent a 'The machine'

Amb un món immers en la segona guerra freda, el ministeri de Defensa britànic busca una arma que li permeti guanyar la batalla, i per això demana ajuda al programador Vincent McCarthy, que desenvolupa un soldat androide, una maquina perfecta sense cap sensibilitat humana.

El film futurista, que es va presentar en la secció oficial de l'últim Festival de Sitges, està dirigit per Caradog W. James i protagonitzat per Caity Lotz, Toby Stephens, Pooneh Hajimohammadi, Sam Hazeldine, Denis Lawson Lee Nicholas Harris.

Excessos i indiferència a 'Apatía, secuelas del odio'

El llargmetratge narra la vida de Marcos, un jove indiferent a la vida que després d'una educació agnòstica, una vida plena d'excessos i un llegat d'odi, pateix un gran canvi quan algú ocupa el seu lloc davant la llei pagant per la seva culpa.

L''opera prima' de Joel Arellanes Duran, 'Apatía, secuelas del odio', cuenta en el seu repartiment amb els joves Christian Casas, Álvaro Díaz Rodríguez, Leonor Martín i Lucia Ramos.

Amor o feina a 'Mi último día sin ti'

Notícies relacionades

El drama romàntic 'Mi último día sin ti', que ha passat per diversos festivals com el Brooklyn Film Festival o l'Atlanta Film Festival, està dirigit per Stefan C. Schaefer i protagonitzat per Nicole Beharie, Ken Duken, Reg E. Cathey Marlene Forté.

El film narra la història de Niklas (Duken), un jove i exitós executiu alemany que viatja a Nova York per acomiadar tota una divisió de l'empresa a la qual pertany. La seva vida farà un gir de 180 graus, sobretot després de conèixer Leticia, que acaba d'entrar en la firma.