INICIATIVA SOLIDÀRIA

Montserrat Caballé protagonitza el concert 'Veus per a l'Esperança' a Santa Maria del Mar

L'acte vol impulsar la investigació sobre el càncer del servei d'Oncologia de l'Hospital Clínic de Barcelona

Montserrat Caballé. 

Montserrat Caballé. 

1
Es llegeix en minuts

La soprano Montserrat Caballé ha protagonitzat aquesta nit a la Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona el concert solidari 'Veus per a l'esperança', una iniciativa amb què es vol impulsar la investigació sobre el càncer del servei d'Oncologia de l'Hospital Clínic de Barcelona. Un dels moments més intensos del concert ha estat quan la cantant ha interpretat en estrena el tema 'Habanera', compost expressament per a ella pel músic Vangelis.

Caballé, amb la seva filla, Montserrat Martí, i Jordi Galan, acompanyats al piano pel mestre Andrea Álvarez, no havia pogut participar en les dues anteriors edicions d'aquesta audició de Reis, en què s'han posat a la venda un total de 1.500 localitats, amb preus entre els 30 i els 100 euros.

Repertori variat

Notícies relacionades

No obstant, en aquesta ocasió i al ser a Barcelona passant el Nadal, s'ha volgut implicar totalment en l'esdeveniment, amb un programa musical integrat per un repertori variat, amb coneguts temes com el duo de la pel·lícula 'West Side Story', que han interpretat Martí i Galan. El concert ha acabat amb tots tres cantant el brindis de 'La Traviata' de Verdi.

Fa uns dies en la presentació de l'esdeveniment, la cantant va asseverar que les persones que tenen càncer "tenen por però han de pensar que hi ha esperança i en aquests moments tan difícils qualsevol iniciativa és vàlida per col·laborar". Així mateix, va reconèixer que cantar li dóna una "força incommensurable" i va confessar que el seu marit sempre li diu que quan ella canta guanya en salut. Els fons que s'han recollit gràcies al concert es destinaran a la investigació del Laboratori d'Oncologia Molecular i Trasnacional, encapçalat pel doctor Pere Gascón.