Dyango es declara independentista a 13TV

El cantant explica les seves preferències ideològiques al programa 'Más claro, agua' de la cadena de la Conferència Episcopal Espanyola

El cantant explica les seves preferències ideològiques en el programa ’Más claro, agua’ de la cadena de la Conferència Episcopal Espanyola / periodico

1
Es llegeix en minuts
CARLOTA MARZO / Barcelona

El cantant Dyango es reafirma en el seu desig independentista. Després d'aparèixer al cartell del 'Concert per la Llibertat' com un dels protagonistes, el cantant de balades romàntiques ha reclamat la independència de Catalunya durant la seva participació telefònica en el programa de televisió 'Más claro, agua', de la cadena de la Conferència Episcopal Espanyola 13TV.

Interpel·lat precisament sobre la seva participació en el 'Concert per la Llibertat', Dyango ha declarat el seu desig explícit que Catalunya aconsegueixi la seva independència davant la sorpresa dels tertulians. El cantant ha explicat els problemes que va viure en la infància per parlar en català i ha afirmat que se sent "més català que espanyol". Durant tota l'entrevista la cadena ha emès imatges de Dyango interpretant 'Suspiros de España' al Festival OTI de la Cançó Iberoamericana del 1980.

SORPRESA A TWITTER

Notícies relacionades

Les reaccions a Twitter no s'han fet esperar. La mateixa presentadora del programa de 13TV, Isabel Durán, ha escrit que "Dyango canvia els 'suspiros de España' pels d'una Catalunya independent" fent al·lusió al pasdoble interpretat pel cantant. La majoria d'internautes han declarat la seva sorpresa al conèixer les preferències ideològiques del cantant de balades, i alguns han explicat que vetaran les cançons de Dyango perquè no estan d'acord amb la independència. A més, els tuiters han destacat les cares de sorpresa dels tertulians de 13TV, que no s'esperaven les declaracions de Dyango.

Aquí tenim alguns dels seus tuits: