Aitana Sánchez Gijón protagonitza un vídeo musical

'Angelina' forma part del disc amb fins benèfics 'Operazza' que ha llançat el tenor José Manuel Zapata

angelina-{operazza} / {periodico}

1
Es llegeix en minuts
MARTA CERVERA / Barcelona

L'actriu Aitana Sánchez Gijón protagonitza el videoclip 'Angelina', una cançó d''Operazza', un curiós disc del tenor José Manuel Zapata que fusiona l'òpera i el jazz. A la cinta, ambientada en un restaurant per on passen tota mena de personatges apareixen cares conegudes com l'escriptor Boris Izaguirre, la model Nieves Álvarez, el televisiu Juan Ramón Lucas, el nedador David Meca així com els cantants Pasión Vega, José Mercé i Pablo Carbonell, entre altres.

Notícies relacionades

Totes les vendes del disc es destinaran al projecte del menjador social de Carabanchel (Madrid) amb què col·labora la Fundación Goma Espuma. Amb ell es pretén ajudar les persones que tenen dificultats econòmiques.

'Operazza' combina peces del repertori clàssic amb cançons de les dècades dels anys 50 i 60 del segle passat. No és la primera vegada que Zapata explora altres terrenys més enllà de la lírica. El 2010 va llançar 'Tango: mano a mano' en què va interpretar tangos juntament amb artistes com Miguel Poveda, José Mercé, Rocío Márquez, Marina Heredia, Pasión Vega i Ángela Cervantes.